top of page
  • Forfatters billedeThomas Pedersen

Armilla AI lancerer, hvad de selv kalder, den første intelligente firewall

Armilla AI introducerer AutoGuard, hvilket de selv kalder, den første ægte intelligente firewall til Generative AI tilpasning, sikkerhed og ansvarlighed.


Armilla AI, Mila, Generativ AI, AutoGuard, AutoTune, AutoAlign, Intelligent Firewall, Kunstig Intelligens, IT-sikkerhed

Armilla AI, fortæller at deres software hjælper virksomheder med at implementere generative AI-modeller sikkert og beskytte både brugere og virksomheder mod potentielle skader.


Mulighederne for generativ AI er bemærkelsesværdige, men dens mangler bringer betydelige risici for virksomheder. Fra eliminering af bias og reduktion af hallucinationer til forbedring af sikkerhed og eliminering af privatlivsspørgsmål er AutoGuard en komplet løsning til implementering af sikre og ansvarlige generative AI-løsninger i virksomhedsklassen.


"Vores tilgang er mere kraftfuld end syntaksbaserede værn eller traditionel finjustering alene og er afgørende for at skalere sikre, pålidelige implementeringer, når virksomheder bringer deres modeller på markedet" - Rahm Hafiz, CTO, Armilla

AutoGuard slutter sig til AutoTune som det andet produkt i sin AutoAlign generative AI-platform. Begge bruger den samme AutoAlign-ramme, der inkorporerer automatisk feedback-justering, og leveres med en række standardkontroller, såsom beskyttelse af privatlivet, beskyttelse mod lækage af fortrolig information, antagelse af køn, beskyttelse mod jailbreaking og påvisning af racemæssig bias, eller de kan tilpasses med specifikke justeringskontroller. Dette betyder, at kunder kan pålægge, hvordan deres AI-model opfører sig, udtrykt i natursproglige fortællinger.


"Der er en stigende opfordring i industrien om, at når generativ AI skalerer, skal vi sikre beskyttelse ved kørselstidspunktet for at sikre, at disse modeller fungerer sikkert." Siger Rahm Hafiz, CTO hos Armilla. "Vores tilgang er mere kraftfuld end syntaksbaserede værn eller traditionel finjustering alene og er afgørende for at skalere sikre, pålidelige implementeringer, når virksomheder bringer deres modeller på markedet."


Hvad er AutoGuard helt præcist?


Armilla's AutoGuard-løsning kan generere sine egne data og finjustere en kundes værn ved hjælp af automatisk feedback baseret på, hvordan virksomheden har bedt AI-modellen om at opføre sig. I hele processen justerer Armilla's egen AI AutoGuard gennem en række trin: forståelse af målene for målmodellen, generering af data til at fange modelens adfærdsmæssige grænser, iterativ testning, opdagelse af svage punkter og endelig styrkelse af sin egen værnemodel.


Resultatet er en brugervenlig platform, der gør generativ AI mere sikker, pålidelig og etisk forsvarlig under implementeringen. AutoGuard bruges i øjeblikket af en udvalgt gruppe af klienter, herunder:


- HR-softwarevirksomheder, der anvender generativ AI i deres HR-processer, men kræver, at retfærdighed indbygges i deres løsninger.

- Finansielle institutioner, der ønsker at udvikle ansvarlige generative AI-løsninger.

- Konsulentfirmaer, der håndterer fortrolige og følsomme data.


Hvem er Armilla AI?


Armilla AI er førende inden for tilpasning, testning og sikkerhed af AI-modeller og giver virksomheder mulighed for at styre, implementere og skalere kunstig intelligens. Armilla AI's AutoAlign™ er en banebrydende platform til at opbygge og implementere generative AI-systemer. Den kombinerer beskyttelsesforanstaltninger med automatisk finjustering i en samling standardkontroller for at sikre, at generative AI-løsninger harmonerer sikkert med virksomhedernes anvendelsesområder og værdier. Med Armilla AI kan virksomheder med tillid implementere robuste, præcise, sikre og upartiske AI-løsninger.

bottom of page