top of page

Australske “Heo Robotics” afdækker Kinas kontruktion af Tiangong rumstation

HEO Robotics, et australsk firma, der er specialiseret i ikke-jord-billeddannelse gennem rumbaserede sensorer, har for nylig udgivet en række billeder, der giver et fascinerende indblik i konstruktionen af ​​Kinas Tiangong-rumstation.


HEO Robotics, Tiangong rumstation, Australien, Kina, Rumfart, Teknologi, Data, Billeddannelse

Disse billeder, der blev afsløret den 30. august, dokumenterer omhyggeligt Kinas fremskridt, mens det samler sin tre-modul rumstation. HEO Robotics verificerede omhyggeligt hvert trin i byggeprocessen ved at udnytte billeder taget af andre satellitter i kredsløb.


I videooptagelserne, der deles af HEO Robotics, behandles seerne med en visuel rejse, mens Tianhe-kernemodulet i rumstationen besøges af Tianzhou-fragtskibe og bemandede Shenzhou-rumfartøjer. Konstruktionen involverer også integration af to eksperimentmoduler, Wentian og Mengtian, som er strategisk placeret til at skabe en karakteristisk "T-formet" konfiguration.


HEO Robotics, Tiangong rumstation, Australien, Kina, Rumfart, Teknologi, Data, Billeddannelse

Den kinesiske "Tiangong" rumstation


HEO Robotics betjener en mangfoldig kundekreds, herunder forsvarsagenturer, regeringer og kommercielle operatører, og tilbyder dem uvurderlige tjenester til overvågning af rumobjekter gennem avanceret in-orbit flyby-inspektionsteknologi. Denne Sydney-baserede startup opnåede en betydelig milepæl, da dens Holmes Imager med succes blev indsat i kredsløb som en hostet nyttelast ombord på Turions Droid-1-satellit. For at styrke sin softwareplatform sikrede virksomheden for nylig en betydelig investering på $12 millioner AUD.


På nuværende tidspunkt er Tiangong-rumstationen beboet af Shenzhou 17-besætningen, der består af tre astronauter. Kina har ambitiøse planer om at sikre den fortsatte drift af denne orbitale forpost i mindst et årti med potentielle fremtidige anvendelser inden for kommercielle rumfartsprojekter.


For at opsummere det, har HEO Robotics delt en fængslende serie af billeder, der giver et indblik i konstruktionen af ​​Kinas Tiangong rumstation. Disse billeder giver en trin-for-trin visuel fortælling om stationens udvikling, fra ankomsten af ​​fragtskibe og bemandede rumfartøjer til integrationen af ​​eksperimentmoduler. HEO Robotics er specialiseret i ikke-jord-billeddannelse og leverer væsentlige tjenester til rumobjektovervågning. Kina er forpligtet til at bevare Tiangong-rumstationens funktionalitet i en længere periode og udforske dens mangefacetterede potentiale, herunder potentielle kommercielle applikationer.

Comments


bottom of page