top of page

Binance CEO CZ afviser påstande om BNB-pris manipulation

Changpeng Zhao, der er administrerende direktør for Binance, har benægtet beskyldninger om prismanipulation af BNB (Binance Coin), som er kryptovalutaen udstedt af Binance.


Binance, Binance CEO CZ,  Changpeng Zhao, BNB, USDT, Tether, Kryptovaluta, Pris manipulation

Forskellige markedskommentatorer, såsom analytiker Dylan LeClair og Swan Bitcoin CEO Cory Klippsten, har fremsat beskyldninger om, at Binance bevidst manipulerede markedet for kunstigt at øge værdien af ​​BNB og for at skabe kunstig vækst og tiltrække investorer. CZ benægtede kraftigt disse påstande og fastholdt, at Binance ikke er involveret i nogen form for prismanipulation.


CZs svar kom som et direkte svar på et indlæg fra den tekniske analyseplatform Skew den 14. juni. Skew har fremsat påstande, der tyder på, at Binance var involveret i markedsmanipulation gennem en række handler, der involverede BTC, BNB og Tether. Indlægget hævdede, at Binance var aktivt involveret i at forhindre både BNB og BTC i at opleve et betydeligt fald.


“Det er forbløffende, at de kan vide præcis, hvem der solgte baseret på blot et prisdiagram, der involverer millioner af handlende. FUD" Tweet fra Binance CEO CZ (Changpeng Zhao)

Ifølge CZ er Binance en troværdig og gennemsigtig kryptobørs, der er dedikeret til at fremme en sund og retfærdig handelsmiljø for alle brugere. Han understregede, at Binance fuldt ud overholder regler og bestemmelser inden for kryptosektoren og arbejder aktivt for at forhindre enhver form for markedsmisbrug.


CZ opfordrede også medierne til at være mere ansvarlige og sikre, at de har fakta på plads, før de offentliggør beskyldninger mod virksomheder i kryptobranchen. Han bekræftede, at Binance vil forfølge passende retslige skridt for at beskytte sin troværdighed og omdømme.


Denne seneste påstand om prismanipulation har ført til bekymring og spekulationer i kryptofællesskabet. Men CZ's afvisning af beskyldningerne og hans forsikring om Binance's integritet har bidraget til at berolige nogle af disse bekymringer. Spørgsmålet er også om det virkelig ville kunne betale sig for Binance at give sig i kast med pris manipulation, når de i forvejen tjener så styrtende mange penge som de gør. Det virker usandsyneligt.


Det er vigtigt at bemærke, at selvom Binance's CEO benægter prismanipulation, er det altid afgørende for investorer og brugere af kryptobørser at udføre deres egen due diligence og være opmærksomme på potentielle risici ved handel og investering i kryptovalutaer.

Comentários


bottom of page