top of page

Bitcoin slår S&P 500 i oktober, og bryder igennem en pris på $34.000

Analytikere argumenterer for, at Bitcoin stadig har "masser af potentiale" til trods for lige at have brudt igennem en pris på $34.000.


Bictoin, Pris indikator, Crypto analytikere, Kryptovaluta, Blockchain, Bictoin ETF, S&P 500, Investering, Crypto platform

Mens BTC-prisen venter på den månedlige lukning, dvs. hvilken pris Bitcoin slutter Oktober måned på, så kigger vi på forskellig data, både fra TradingView og uafhængige kilder bla. fra trader miljøet. Denne data viser, at BTC/USD holder sig stabil og bevarer sin position fra den foregående uge.


Verdens største kryptovaluta undgik betydelig nedadgående volatilitet nedadgående, og ståpr i øjeblikket meget stærkt på en pris på over $34.000. Den månedlige lukning - et afgørende øjeblik for oktobers opadgående trend - nærmer sig.


"Jeg tror, ​​at Bitcoin vil hænge i dette område i nogen tid - "omtrent $33-35.000 er, hvad jeg ser på som et område" Tweet fra den populære trader Daan Crypto Trades d.27. oktober

Daan bemærkede dog, at åben interesse (OI) var kommet sig tæt på niveauer, der sidst blev set før den pludselige stigning, der sendte Bitcoin til 17-måneders højder. Høje niveauer af åben interesse havde dannet, hvad man kalder en BTC-pris "squeeze" i de foregående uger.


Ikke kun positive udsigter


Andre steder pegede en on-chain overvågningsressource, ved navn Material Indicators, dog på et nedadgående signal på et af sine handelsinstrumenter. Så alt er ikke kun positive fremtidsudsigter for Bitcoin.


Med to sådanne daglige signaler på plads sagde Material Indicators, at kun en bevægelse til $34.850 ville "uigenkaldeligt" annullere en nedadgående indikation.


"For mig ugyldiggør en bevægelse over $34.850 på D-diagrammet. Det betyder ikke, at vi ikke kan gå derhen, det betyder ikke, at vi ikke kan nå derhen, inden den månedlige trendfornemmelse fortsætter med at vise vejen" Bemærkede den populære trader Kaleo på X

Bitcoin har klaret sig betydeligt bedre end S&P 500 siden september, og chancerne for fortsat opadgående BTC-pris er stadig til den positive side, lader det til.


Kaleo fortsatte sin vurdering af inveresteringsbilledet, som han ser det lige nu: "I løbet af den seneste måned har vi endelig set 'den bulliske frakobling' for BTC fra aktier, som alle ventede på," skrev han som en del af kommentaren den 27. oktober. "Mens BTC kun er steget med 36% i forhold til USD fra september-bunden, er BTC steget med 48% i forhold til SPX." Et medfølgende diagram viste BTC/USD kontra S&P 500, med nøglebegivenheder i Bitcoins historie markeret. Kaleo argumenterede for, at der var "masser af potentiale tilbage i tanken for at nå $40.000."


Bictoin, Pris indikator, Crypto analytikere, Kryptovaluta, Blockchain, Bictoin ETF, S&P 500, Investering, Crypto platform

Pris indikation fra traderen Kaleo


Andre fokuserede på betydningen af, at de seneste modstandsniveauer var få dage fra at blive vendt til ugentlig og månedlig støtte.


"Jeg er ikke sikker på, hvordan nogen kunne se på dette Bitcoin-diagram objektivt og konkludere, at det ikke bliver svært for Bitcoin at nå højere" Sådan argumenterede krypto- og makroanalytiker Matthew Hyland

Men Hyland antydede dog, at dem der tror på en nedadgående kurve for Bictoin kun havde få muligheder tilbage, han mener at det vil kræve at Bitcoin "lukker" med en månedlig pris under nuværende niveau.


Så meningernene er mange, og vi følger blot udviklingen upartisk og objektivt.

Comments


bottom of page