top of page

Certik indgår partnerskab med Alibaba for at bringe blockchain-sikkerhed til skyen

Det førende blockchain-sikkerhedsfirma Certik har annonceret et strategisk partnerskab med Alibaba Cloud, en førende global leverandør af skytjenester.


Certik, Ali Baba, Cloud tjeneste, Skyen, Blockchain, IT-sikkerhed

Partnerskabet sigter mod at integrere Certiks sikkerhedsløsninger i Alibaba Clouds blockchain-platforme og -tjenester for at levere øget beskyttelse mod cybertrusler og sikre brugernes data og transaktioner.


Certik er anerkendt for sin ekspertise inden for blockchain-sikkerhed og har etableret sig som en pålidelig aktør inden for branchen. Deres teknologi og tilgang fokuserer på at verificere og validere smarte kontrakter og decentraliserede applikationer (dApps) for at eliminere sårbarheder og mulige angrebsvektorer.


Sammen med Alibaba Cloud vil Certik udnytte deres ekspertise til at forbedre sikkerhedsniveauet i Alibaba Clouds blockchain-tjenester. Dette vil være af afgørende betydning for virksomheder og udviklere, der bruger platformen til at bygge og implementere blockchain-løsninger. Ved at integrere Certiks sikkerhedsprotokoller og løsninger vil Alibaba Cloud kunne tilbyde øget beskyttelse mod ondsindede angreb, identificere sårbarheder tidligt og sikre, at transaktioner og data er pålidelige og sikre.


Hvad betyder dette partnerskab?


Partnerskabet mellem Certik og Alibaba Cloud er et betydeligt skridt fremad for blockchain-sikkerheden. Certiks ekspertise kombineret med Alibaba Clouds omfattende infrastruktur og globale rækkevidde vil styrke sikkerheden i blockchain-applikationer og fremme vedtagelsen af ​​denne banebrydende teknologi. Samtidig vil det give virksomheder og brugere større tillid og sikkerhed, når de benytter sig af blockchain-baserede tjenester og applikationer.


Som blockchain-teknologien fortsætter med at vokse og blive mere udbredt, bliver behovet for pålidelige sikkerhedsløsninger afgørende. Partnerskabet mellem Certik og Alibaba Cloud adresserer denne nøgleudfordring og har potentialet til at drive innovation og sikkerhed inden for blockchain-økosystemet.

Comentários


bottom of page