top of page

Cisco advarer om utilstrækkelig IT-sikkerhed

Opdateret: 12. okt. 2023

Cisco Systems, som er en af verdens førende leverandører af netværks- og kommunikationsløsninger, delte fornylig deres perspektiv på den aktuelle tilstand IT-sikkerhed. Cisco hævdede, at de eksisterende tilgange til sikkerhed er mangelfulde og de fremhævede vigtigheden af en konsolideret og holistisk sikkerhedsplatform.


Cisco Systems, Cisco XDR, Holistisk Cybersikkerhed, IT-sikkerhed


Cisco uddybede de udfordringer, virksomheder står over for i dagens komplekse trusselslandskab. De nævner det stigende antal cybertrusler, den voksende kompleksitet i netværk og den begrænsede effektivitet af traditionelle sikkerhedsløsninger.


Cisco's synspunkt på eksisterende sikkerhedsforanstaltninger, er at de nuværende tilgange til sikkerhed er utilstrækkelige og ikke længere kan imødekomme de stadigt mere avancerede trusler. De nævner, at traditionelle silo-baserede sikkerhedsprodukter ikke længere er effektive, da de ikke er i stand til at samarbejde og dele trusselsinformation i realtid.


Betydningen af en konsolideret sikkerhedsplatform


Cisco fokuserer på vigtigheden af en konsolideret sikkerhedsplatform, der integrerer forskellige sikkerhedskomponenter og muliggør en mere holistisk tilgang til trusselsbekæmpelse. De forklarer fordelene ved at have en centraliseret platform, herunder øget synlighed, bedre trusselsdetektion og mere effektiv respons på sikkerhedsbrud.


Cisco's løsning: SecureX-platformen


Cisco præsenterer deres eget svar på behovet for en konsolideret sikkerhedsplatform i form af deres SecureX-løsning. De forklarer, hvordan SecureX bringer forskellige sikkerhedskomponenter sammen og giver virksomhederne en enkelt grænseflade til at administrere deres sikkerhedsmiljø. De fremhæver også funktionerne i SecureX, herunder avanceret trusselsanalyse og automatisering af sikkerhedsprocesser.


Kundereaktioner og fremtidsperspektiver


Cisco nævner positive tilbagemeldinger fra virksomheder, der har implementeret SecureX og

erfaret fordele som forbedret sikkerhed, øget effektivitet og reducerede omkostninger.


"If you don't innovate fast, disrupt your industry, disrupt yourself, you'll be left behind" John Chambers, CEO of Cisco

Cisco understreger også vigtigheden af at fortsætte med at udvikle og forbedre deres sikkerhedsplatform for at imødekomme fremtidige trusler og udfordringer. Cisco's SecureX-platform præsenteres som en løsning på fremtidens IT-sikkerheds udfordinger.


bottom of page