top of page

CrowdStrike kåret for bedste endpoint-sikkerhed ved SC Awards Europe 2023

Opdateret: 11. okt. 2023

I en bemærkelsesværdig præstation er CrowdStrike blevet kåret som vinderen af ​​den prestigefyldte Best Endpoint Security-pris ved SC Awards Europe 2023.


Crowdstrike, Endpoint sikkerhed, SC Awards Europe, CrowdStrike Falcon, Insight XDR, IT-sikkerhed


Dette er andet år i træk, hvor CrowdStrikes banebrydende teknologi har modtaget anerkendelse som en SC Excellence Awards-vinder af SC Media Europe, efter virksomhedens XDR-innovation som den bedste mål 2SC-priser, som var Em2SC Awards. at anerkende ekstraordinære produkter og tjenester, der går ud over, hvad angår at opfylde kundernes forventninger, effektivt imødegå overhængende trusler og tackle sofistikerede cybersikkerhedsangreb.


Kernen i deres succes ligger CrowdStrike Falcon-platformen, som driver den anerkendte CrowdStrike Falcon Insight XDR. Denne avancerede løsning giver sikkerhedsanalytikere mulighed for at bekæmpe det hastigt udviklende trussellandskab gennem en række nøglefunktioner:


CrowdStrike Falcon Insight XDR udstyrer sikkerhedsanalytikere med komplet overblik over sikkerhedsstakken, hvilket gør dem i stand til at være på forkant med modstandere. Ved at få dybtgående indsigt i selv de mest sofistikerede trusler og få adgang til omfattende kontekstuelle oplysninger, kan analytikere hurtigt undersøge trusler og reagere med tillid og præcision.


Løsningen beriger sikkerhedsdata med AI-drevne detektioner, omhyggeligt udvalgt af CrowdStrikes eksperter. Med intelligent alarmprioritering og problemfri integration af trusselsintelligens er sikkerhedsanalytikere velinformerede og yderst effektive til at identificere kritiske high-fidelity-detektioner.


"Vi er forpligtet til at drive industrien fremad gennem kontinuerlig produktinnovation, tilbyde kunderne topdækning på tværs af alle arbejdsbelastninger og operativsystemer, bygge bro mellem EDR- og XDR-færdighedskløften" Raj Rajamani, Chief Product Officer hos DICE, CrowdStrike

I lyset af trusler er hurtig indeslutning og undersøgelse af afgørende betydning. CrowdStrike Falcon Insight XDR letter fjernadgang på farten, hvilket gør det muligt for analytikere at svare fra ethvert sted rundt om i verden. Løsningens integrerede SOAR-funktioner (Security Orchestration, Automation, and Response) muliggør automatisering af komplekse og gentagne opgaver, hvilket sikrer større nøjagtighed og effektivitet i større skala.


Raj Rajamani, Chief Product Officer hos DICE, CrowdStrike, udtrykte glæde over anerkendelsen af ​​SC Awards Europe, "Denne anerkendelse bekræfter CrowdStrikes position som en teknologisk leder, der konsekvent sætter og hæver barren i EDR og XDR og giver kunderne uovertruffen beskyttelse mod modstandere og brud." Han tilføjede: "Vi er overbeviste om, at det at være den bedste ikke bare er en destination, men en tankegang. Vi er forpligtet til at drive industrien fremad gennem kontinuerlig produktinnovation, tilbyde kunderne topdækning på tværs af alle arbejdsbelastninger og operativsystemer, bygge bro mellem EDR- og XDR-færdighedskløften og automatisk identificere og sikre ikke-administrerede cloud-aktiver."


CrowdStrikes har cementeret sin position som banebrydende inden for endpoint-sikkerhed, og har styrket sin mission om at beskytte kunder, modarbejde modstandere og befæste cyberforsvar.

Commenti


bottom of page