top of page

De 9 bedste IT-sikkerheds podcasts på engelsk

IT-sikkerhedsbranchen er et område, hvor det er utroligt vigtigt at følge med i de seneste udviklinger. Da landskabet bevæger sig ekstremt hurtigt.


Podcast, Show, IT-sikkerhed, Cybersikkerhed, Cyberangreb, IT-kriminalitet, Cybersikkerhed

Teknologier, brancheforhold og trusselslandskabet ændrer sig nemlig fra dag til dag, så det kan være svært at holde sig opdateret om nyheder, “best practice” og væsentlige trusler. Skrevne artikler kan være til stor hjælp i denne bestræbelse, men et andet godt redskab er den store fagre verden af IT-sikkerheds-podcasts.


Mange branchefolk og organisationer producerer podcasts for at informere publikum og fremme en større forståelse af vigtige emner inden for cybersikkerhed.


CyberWire Daily


CyberWire Daily hver dag med intentionen om at holde lyttere informeret om de seneste udviklinger inden for cybersikkerhedsindustrien. Dog har CyberWire Daily en køretid på cirka en halv time, hvilket giver værten David Bittner mulighed for at udforske indholdet mere i dybden. Podcasten inkluderer ikke kun nyheder og analyser, men også interviews med ledere inden for cybersikkerhedsindustrien, akademikere og forskningsorganisationer.


Podcast, Show, IT-sikkerhed, Cybersikkerhed, Cyberangreb, IT-kriminalitet, Cybersikkerhed


Blueprint


Blueprint er en podcast fra SANS Institute, der sigter mod at informere lyttere om "værdifuldt og anvendeligt indhold til at forbedre cybersikkerhedsevner". Programmet præsenteres af værten John Hubbard sammen med en række nyskabere og ledere inden for blue teaming-feltet. Gæsteeksperterne deler deres færdigheder og viden for at styrke publikum til at tage skridt til at forbedre deres egne cybersikkerhedsevner og sikkerhedspost. Emner for episoder inkluderer sårbarhedsstyring, cybersikkerhedstræning og incidenthåndtering.


Cyber Security Headlines


Fra CISO Series er Cyber Security Headlines en podcast lavet med intentionen om at destillere cybersikkerhedsnyheder lige fra pressen til en letfordøjelig daglig format. Episoder udgives hver hverdag og varer cirka seks minutter. Podcasten ledsages af et ledsagende ugeoversigtsshow, en 20-minutters episode udgivet om fredagen med en sikkerhedseksperts kommentar til ugens topnyheder.


The Security Detail


The Security Detail podcast er skabt af Splunks strategiske sikkerhedsforskningsgruppe, SURGe, den rapporterer om nye udviklinger i trusselslandskabet hver anden uge. Medværterne Audra Streetman og Kirsty Paine præsenterer sikkerhedseksperter fra forskellige sektorer som gæster. Hver episode forsøger at dykke ned i trusselslandskabet i en bestemt branche, herunder telekommunikation, produktion, sundhedspleje, detailhandel og hospitality.


Podcast, Show, IT-sikkerhed, Cybersikkerhed, Cyberangreb, IT-kriminalitet, Cybersikkerhed

Cloud Ace


Endnu en podcast fra SANS Institute, Cloud Ace sigter mod at give dybdegående udforskninger af en bred vifte af emner relateret til sky-sikkerhed. Præsenteret af Brandon Evans, inviterer podcasten eksperter inden for sky-sikkerhed til at diskutere metoder og praksis for sikker sky-infrastruktur, applikationer og platforme. Mens fokus for programmet er på sky-sikkerhed, kan de indsigter, der gives af gæsteeksperterne, ofte overføres til andre områder af cybersikkerhed.


Security Now


Security Now er en langvarig podcast, der præsenteres af teknologiprofessionel Leo Laporte og cybersikkerhedsekspert Steve Gibson, der oprindeligt introducerede udtrykket "spyware". Episoder udgives ugentligt og dækker en bred vifte af cybersikkerhedsemner relevant for virksomheder, forbrugere og offentlige organisationer. Værterne sigter mod at nedbryde komplekse emner til en letforståelig og klar forklaring for at hjælpe lyttere med at forstå emner som malware og ransomware, kryptering og dekryptering, hardware og IoT-sikkerhedsbekymringer.


Podcast, Show, IT-sikkerhed, Cybersikkerhed, Cyberangreb, IT-kriminalitet, Cybersikkerhed

Risky Business


Med ugentlige udgivelser er Risky Business (også kendt som Risky.Biz) en langvarig podcast om informationssikkerhed. Showet behandler vigtige nyheder i branchen samt dykker ned i brancheproblemer med infosec-autoriteter og ledere. Ved at kondensere en uges nyheder til en 50-60 minutters format, præsenterer denne ugentlige opsummering af informationssikkerhedsnyheder en "pacy" tæthed af information "uden snakken".


Security Cryptography Whatever


Security Cryptography Whatever er, ikke overraskende, en podcast, der primært handler om computer sikkerhed og kryptografi. Værterne David Adrian, Deirdre Connolly og Thomas Ptacek, sammen med udvalgte gæster fra "sikkerhedsindustrien, akademiet og regeringen," adresserer disse emner med særlig fokus på ingeniørvirksomhed og virkelige erfaringer. Episoder drejer sig om nyheder i branchen såvel som bredere diskussioner om tilstanden af sikkerhedslandskabet.


Hacker Valley Studio


Præsenteret af Ron Eddings og Chris Cochran, er Hacker Valley Studio en podcast fra Hacker Valley Media om den mennes

Comments


bottom of page