top of page

De fleste ønsker kunstig intelligens i IT-Supporten

Det ser ud til, at de ansatte i virksomheder er blevet lidt utålmodige med den gode gamle it-support. Og hvem kan bebrejde dem? Der er ikke noget mere irriterende end at skulle vente i en time i telefonkø for at få hjælp til at nulstille sit password.En ny global undersøgelse fra Lenovo viser, at en stor del af arbejdsstyrken ønsker it-support med hjælp fra kunstig intelligens (AI). Dårlig it-support kan påvirke arbejdsglæden negativt i mange virksomheder, og derfor forventer mange, at AI kan være med til at løse en række daglige it-problemer.


Undersøgelsen, som omfattede 12.000 medarbejdere, viser, at 87 procent af de adspurgte mener, at AI kan spille en vigtig rolle i at øge produktiviteten på arbejdspladsen. Otte ud af ti foretrækker en kombination af kunstig intelligens og menneskelig interaktion.


Virksomhedernes it-løsninger er blevet mere komplekse med udbredelsen af cloud-tjenester, digitale værktøjer og metaverse, hvilket stiller større krav til it-supporten for at sikre medarbejdernes arbejdsglæde. John Stamer, Vice President og General Manager for Global Product Services i Lenovo, udtaler i en meddelelse, at arbejdspladser verden over har udviklet sig markant med den tiltagende mængde hybridarbejde, men it-supporten til medarbejdere har ikke kunnet følge med.


Lenovo har allerede implementeret AI-support i deres premium support plus pakker og du kan læse mere om systemet her.

bottom of page