top of page

Dell Indgår partnerskab med NVIDIA om on-prem generativ AI

Dell har indgået et spændende partnerskab med NVIDIA for at skabe sikker on-premises generativ AI. Dette partnerskab sigter mod at udvikle løsninger, der effektivt anvender kunstig intelligens (AI) inden for virksomhedens interne netværk og infrastruktur.


NVIDIA, DELL, AI, Kunstig Intelligens, Operationel Effektivitet, Partnerskab, Teknologi

Det stigende behov for at håndtere store mængder data og udføre komplekse AI-opgaver har ført til samarbejdet mellem Dell og NVIDIA. Ved at kombinere Dells ekspertise inden for serverteknologi og NVIDIA's førsteklasses GPU (grafisk behandlingsenhed) teknologi, forventes det, at dette partnerskab vil levere sikre og effektive AI-løsninger til virksomheder.


Formålet med samarbejdet er at give virksomheder mulighed for at drage fordel af AI-teknologi uden at skulle stole på eksterne cloudtjenester, hvilket sikrer øget sikkerhed og fortrolighed med virksomhedens data. Ved at implementere generativ AI on-premises kan virksomhederne bevare fuld kontrol over deres data og samtidig udnytte fordelene ved AI i deres interne operationer.


Dells pålidelige serverinfrastruktur og NVIDIA's kraftfulde GPU'er giver en ideel kombination af ydeevne og sikkerhed, der er afgørende for at håndtere de komplekse beregningsopgaver, der er forbundet med generativ AI. Dette partnerskab vil også muliggøre hurtigere behandling og analyse af store datasæt internt, hvilket fører til mere effektive og nøjagtige AI-resultater.


AI styrker virksomheders operationelle effektivitet


Ved at udnytte generativ AI on-premises får virksomheder også fleksibiliteten til at tilpasse AI-modellerne til deres specifikke behov og sikkerhedskrav. Dette gør det muligt for virksomheder at opnå skræddersyede AI-løsninger, der kan styrke deres operationelle effektivitet og konkurrenceevne.


Dell og NVIDIA er begge markedsledere inden for deres respektive områder, og dette partnerskab kombinerer deres ekspertise for at levere banebrydende AI-løsninger til virksomheder. Med fokus på sikkerhed, ydeevne og tilpasning vil dette partnerskab give virksomheder mulighed for at realisere potentialet i generativ AI og samtidig opretholde fuld kontrol over deres data og IT-infrastruktur.

Comments


bottom of page