top of page

Deloitte opkøber ParaFlare: Threat Detection

I et strategisk træk for at styrke sine digitale forsvarskapaciteter har Deloitte Australia med succes erhvervet den berømte cybersikkerhedsspecialist, ParaFlare.


Deloitte, Para Flare, Threat detection, Trussels detektoin, Malware, Cyberangreb, Hacking, IT-sikkerhed


Købet af denne syv år gamle start-up bringer ikke kun et team på cirka 80 cybersikkerhedseksperter, men introducerer også en særegen og innovativ tilgang til at beskytte digitale landskaber.


ParaFlare er klar til at udvide Deloittes tilbud med sin omfattende pakke af tjenester, der omfatter trusselsdetektion døgnet rundt, efterretninger om cybertrusler, hændelsesrespons, genopretning og afhjælpning. Dette opkøb skal befæste Deloittes position som en nøglespiller inden for cybersikkerhed og sikre, at kunder får top-tier beskyttelse mod det stadigt skiftende landskab af cybertrusler.


Betydningen af ​​dette erhverv strækker sig ud over personale og tjenester; det repræsenterer en forening af synergistiske værdier og ekspertise. Blandt de indkommende teammedlemmer er medstifterne af ParaFlare, Adam McCarthy og Frank Santucci, som vil påtage sig centrale roller som partnere hos Deloitte. Efter at have etableret ParaFlare i 2016, har McCarthy og Santucci spillet en afgørende rolle i at forme virksomhedens bane og etablere dets ry for innovation.


"Cyberrisikolandskabet driver eksponentiel vækst i efterspørgslen efter sikkerhedsekspertise og løsninger" Adam Powick, Direktør Deloitte

En af de vigtigste differentiatorer, som ParaFlare bringer til Deloittes portefølje, er dens unikke tilgang til aktivt forsvar – en strategi, der har adskilt den fra sine konkurrenter. Denne tilgang er karakteriseret ved styret detektion og respons, et domæne i hastig udvikling inden for cybersikkerhedslandskabet. Administreret detektion og respons involverer ekspert-cyberoperatører, der årvågent overvåger forretningsnetværk for potentielle trusler og reagerer omgående på eventuelle brud. Denne vægt på proaktive foranstaltninger stemmer overens med det stigende behov for at modvirke den eskalerende sofistikering og hyppigheden af ​​cyberangreb.


Adam Powick, administrerende direktør for Deloitte Australia, understreger aktualiteten af ​​dette partnerskab og udtaler: "Cyberrisikolandskabet driver eksponentiel vækst i efterspørgslen efter sikkerhedsekspertise og -løsninger, og dette partnerskab med ParaFlare vil gøre os i stand til at bringe et virkeligt verdensklasse marked -førende kapacitet til at servicere vores kunders behov for cybersikkerhed." Denne følelse gentages af Steve Jansz, Managing Partner of Risk Advisory hos Deloitte Australia, som understreger den stigende fremtrædende og kompleksitet af cybertrusler og bemærker, at cyberangreb er steget med mere end 300 % i løbet af de sidste fem år.


Integrationen af ​​ParaFlares ekspertise kunne ikke være mere rettidig, da virksomheder og organisationer i stigende grad anerkender nødvendigheden af ​​at styrke deres cyberforsvar. Fremkomsten af ​​nye teknologier har givet cyberkriminelle nye veje, hvilket nødvendiggør innovative og adaptive strategier for effektivt at modvirke disse trusler. Deloittes partnerskab med ParaFlare positionerer dem til at tilbyde skræddersyede, modulære og cloud-baserede løsninger, der imødekommer kundernes specifikke behov og samtidig sikre skalerbarhed på markedet.


Adam McCarthy, CEO for ParaFlare, ser frem til fremtiden inden for Deloittes økosystem. Han bemærker: "Da vi startede ParaFlare, forpligtede vi os til at levere det højeste niveau af cyberbeskyttelse til virksomheder. Efterhånden som ny teknologi åbner nye døre for cyberkriminelle, er vi mere beslutsomme end nogensinde." McCarthy forestiller sig et potent samarbejde, der giver australske virksomheder mulighed for at stå imod cybermodstandere, styrket af en kollektiv ekspertise, der overskrider traditionelle grænser.


Frank Santucci, Chief Technology Officer i ParaFlare, reflekterer over tilpasningen af ​​værdier og forhåbninger mellem de to enheder. Han understreger det fælles engagement i ekspertise og visionen for et mere sikkert digitalt landskab. Santucci ser partnerskabet som et springbræt for begge virksomheder til at accelerere væksten inden for det administrerede detektions- og responsmarked, hvilket udvider deres rækkevidde inden for den nationale sikkerhed og samtidig sikrer det højeste niveau af cyberbeskyttelse for kunderne.


Sammenfattende indleder Deloittes opkøb af ParaFlare et nyt kapitel inden for cybersikkerhed. Ud over de numeriske gevinster i personale og tjenester, betyder denne fagforening en konvergens af innovation, ekspertise og forpligtelse til at sikre den digitale fremtid. Efterhånden som cybertrusler fortsætter med at udvikle sig, står de fælles styrker fra Deloitte og ParaFlare klar til at levere modstandsdygtige og tilpasningsdygtige løsninger, der sætter virksomheder i stand til at navigere i det indviklede og evigt skiftende landskab af digital sikkerhed.

Comments


bottom of page