top of page

Gartner anerkender Huawei for sine netværk firewall-løsninger

Opdateret: 11. okt. 2023

For tredje år i træk er Huawei blevet tildelt den prestigefyldte "Customer's Choice"-titel i Gartner Peer Insights-rapporten for 2023 for "Voice of the Customer for Network Firewalls". Denne anerkendelse forstærker virksomhedens urokkelige forpligtelse til at levere exceptionelle netværksfirewallløsninger.


Gartner, HuaWei, Firewall, Netværk, Customers choice award, AI, Adfærdsmønsterbibliotek

Rapporten præsenterede en imponerende samlet vurdering på 5,0/5,0 stjerner for Huawei, baseret på feedback fra 213 anmeldere, med en forbløffende anbefalingsrate på 99 %. Huaweis fremragende kundetilfredshed spændte over syv nøglemarkedssegmenter, herunder Global Enterprise (10B+ USD), Large Enterprise (1B - 10B USD), Midsize Enterprise (50M - 1B USD), fremstillings-/serviceindustrien og Asia Pacific/Europa, Mellemøsten og Afrika-regionen.


Kunder fra forskellige industrier udtalte deres ros til Huaweis firewalls og fremhævede den enestående ydeevne i både grundlæggende firewall-funktioner såsom NAT og Virtual firewall, samt avancerede sikkerhedsfunktioner som IPS og antivirus.


En tilfreds kunde fra fremstillingsindustrien udtrykte: "Vi har været afhængige af Huawei firewalls i flere år, og vi har alle intentioner om at fortsætte med at gøre det. Ikke kun udmærker den sig i grundlæggende firewall-funktioner, men den imponerer også med sin avancerede sikkerhed funktioner som IPS og antivirus."


"Huawei USG har udvist fremragende sikkerhedsbeskyttelsesegenskaber, der hjælper os med at afværge internetbaserede angreb. Med sikkerheden for enheder og netværk sikret er vores forskningsbestræbelser blevet mere smidige. Huawei USG firewall er et virkelig pålideligt produkt" Gartner

Som svar på den bemærkelsesværdige anerkendelse udtrykte Mike Ma, præsidenten for Huaweis sikkerhedsproduktdomæne, sin taknemmelighed til kunder over hele verden for deres værdifulde feedback. Han understregede, at hver kundes stemme (VOC) driver virksomheden til at skubbe grænserne for innovation og løbende skabe gennembrud. Han bekræftede også Huaweis forpligtelse til at få dybere indsigt i brugernes behov og bekymringer, investere i produktforbedringer og levere mere sikre og intelligente tilbud.


Ma uddybede fordelene og fordelene ved Huaweis netværkssikkerhedsløsninger og fremhævede integrationen af ​​AI-baseret trusselsrespons, softwaredefineret netværkssikkerhedsforsvar og intelligent sikkerhedspolitikoptimering. Disse innovative funktioner gør det muligt for Huaweis netværkssikkerhed effektivt at afbøde risici, når kunder omfavner digital transformation.


Fokus på AI


Virksomhedens AI-baserede proaktive detektion sikrer, at netværk er mindre modtagelige for angreb, og flytter fokus fra passivt forsvar til aktivt forsvar med en imponerende trusselsdetektionsrate på over 95 %. Ved at eliminere netværkssikkerhedsrisici omfattende og prioritere netværksbeskyttelse frem for nodebeskyttelse, sikrer Huawei minimale tab for virksomheder og operatører.


Præsidenten for Huaweis sikkerhedsproduktdomæne kastede også lys over nogle af virksomhedens banebrydende produkter. Huaweis HiSec Insight (tidligere CIS), bygget på den modne kommercielle big data-platform - FusionInsight, udfører multidimensionel korrelationsanalyse af massive data ved hjælp af en AI-detektionsalgoritme. Dette proaktive system registrerer forskellige sikkerhedstrusler i realtid og sporer hele Advanced Persistent Threat (APT) angrebskæden, hvilket gør det muligt for brugere at udføre efterforskning og eliminere trusler effektivt.


Derudover anvender FireHunter6000 Series Sandbox sofistikerede teknologier såsom virus- og omdømmebaseret scanning, statisk analyse, virtuel udførelse og Huaweis unikke adfærdsmønsterbibliotek. Med dette arsenal kan FireHunter6000-serien nøjagtigt opdage ukendte ondsindede filer, hvilket letter hurtig blokering af avancerede trusler og beskytter kritiske informationsaktiver for virksomheder, især dem inden for finans, offentlige myndigheder, energiudbydere og højteknologiske industrier.


Som konklusion viser Huaweis kontinuerlige anerkendelse som en kundes valg i Gartner Peer Insights virksomhedens urokkelige forpligtelse til at levere førsteklasses netværksfirewallløsninger, understøttet af avancerede funktioner og enestående kundetilfredshed. Efterhånden som virksomheden bevæger sig fremad, er den fortsat dedikeret til at fremme sine produkter for at imødekomme skiftende kundebehov og sikre et sikrere og mere intelligent digitalt landskab for alle.

bottom of page