top of page

Google udvider deres blockchain tiltag og tilføjer 11 protokoller til deres BigQuery

Google sender stærke signaler om deres tro på Blockchain teknologi.


Blockchain, Google, BigQuery, Protokol, Krypto projekter, Kryptovaluta, BNB Chain, Celo, Axie Infinity, LayerZero Labs, Solana, Tezos, Web3

Flere mener at Google med dette træk signalerer at større teknologivirksomheder nu har voksende interesse for blockchain-teknologi, især her efter at Googles cloud-computing-afdeling for nylig gjort betydelige fremskridt inden for kryptoområdet.


Google ledere med fokus på Web3-teknologier har aktivt engageret sig i medierne, hvilket understreger virksomhedens engagement i dette nye område.


"Vi er i det her på længere sigt, det er ikke kun en forbigående tendens" - James Tromans, Global Head of Web3, Google Cloud

I sidste uge afslørede Google Cloud planer om at integrere 11 yderligere netværk, inklusive Polygon, Optimism og Polkadot, i deres 'BigQuery'-program, der oprindeligt blev etableret for Bitcoin i 2018 og efterfølgende udvidet til andre kæder såsom Ethereum, Litecoin og Dogecoin. Denne udvidelse er en del af et igangværende initiativ, der afspejler Googles dybere engagement i blockchain-teknologi.


James Tromans, Global Head of Web3 hos Google Cloud, fremhævede virksomhedens vedvarende investering i dette domæne i løbet af de sidste 18 måneder. Denne forpligtelse har ikke kun været tydelig i udvidelsen af ​​forretningsudviklings- og go-to-market-teams, men også i styrkelsen af ​​produkt- og ingeniørevner. Tromans understregede, "Vi er i det her på længere sigt, ikke kun en forbigående tendens"


Den 14. september annoncerede Orderly Network, en decentraliseret exchange med speciale i white-label-løsninger, sit eksklusive partnerskab med Google Cloud til udvikling af off-chain-komponenter i DeFi-infrastruktur. Virksomheden udtrykte også sin aktive deltagelse i alfatest af Googles Web3-innovationer.


Flere krypto partnerskaber indgået med Google


I de seneste år har Google indledt forskellige forretningssamarbejder med prominente blockchain-projekter, herunder BNB Chain, Celo, Axie Infinity, LayerZero Labs, Solana og Tezos.


Det er værd at bemærke, at Googles stræben efter kvantecomputerteknologi har rejst diskussioner om dens potentielle indvirkning på blockchain-industrien.


Teoretisk set kan ultrahurtige kvantemaskiner udgøre en udfordring for det kryptografiske grundlag for digitale aktivnetværk, hvilket repræsenterer et potentielt paradigmeskifte i branchens sikkerhedslandskab.

Commentaires


bottom of page