top of page

Malwarebytes modtager højeste Endpoint Protection rangering af MRG Effitas

Opdateret: 12. okt. 2023

Førende cybersikkerhedsfirma, Malwarebytes, er igen blevet anerkendt for sin enestående ydeevne inden for endpoint-beskyttelse. I den seneste vurdering fra det uafhængige it-forskningsfirma, MRG Effitas, fik Malwarebytes Endpoint Protection (EP) en perfekt score på 100 % i effekt af slutpunktssikkerhed.


Malwarebytes, MRG Effitas, Endpoint Protection, Beskyttelse af Endpoints, Cybersikkerhed, Malware, IT-sikkerhed


Denne præstation markerer det syvende kvartal i træk, hvor Malwarebytes har opnået den højeste rating og overgår konkurrenterne i sin evne til at opdage og standse zero-day-trusler, ransomware, bank-malware, filløse angreb og udnyttelser.


MRG Effitas' omfattende evalueringsproces, der involverer ni runder af streng test, betragtes som et benchmark for vurdering af leverandører af endpoint-sikkerhed. Malwarebytes' exceptionelle resultater demonstrerer dens evne til ikke kun at imødegå kendte trusler, men også identificere og neutralisere nye og polymorfe malware. Ved at udnytte maskinlæring og kunstig intelligens udnytter Malwarebytes' løsninger omfattende dataanalyse og hurtige detektionsteknikker. Integrationen af ​​MRG Effitas' testløsning i realtid, Tempus, sikrer, at Malwarebytes forbliver på forkant med endpoint-beskyttelse.


MRG Effitas, der er kendt for sin uafhængige forskning og test, går ud over at evaluere traditionelle filbaserede angreb. Deres 360° Assessment & Certification vurderer leverandørprodukter ved at udsætte dem for filløse sager i den virkelige verden, udnyttelsesteknikker, live botnets og kreditkort-skimming-angreb. I den seneste rapport anerkendte MRG Effitas Malwarebytes EP for dets avancerede sikkerhedsfunktioner, især til bekæmpelse af komplekse malware-angreb. Malwarebytes EP fungerer som grundlaget for virksomhedens endpoint detection and response (EDR) og managed detection and response (MDR) løsninger, der etablerer et robust forsvar mod trusler.


Malwarebytes nævnt i disse kategorier:


- Niveau 1: Malwarebytes EP demonstrerede 100 % automatisk blokering af in-the-wild malware-prøver og forhindrede med succes et simuleret botnet-angreb.

- Exploit: Malwarebytes EP forpurrede 100 % af udnyttelses- og filløse angreb og beskyttede systemer mod infektion.

- Online Banking: I et simuleret Magecart-kreditkort-skimming-angreb opnåede Malwarebytes EP en blokeringsrate på 100 % mod 30 finansielle malware-prøver.

- Ransomware: Malwarebytes blokerede effektivt 100 % af ransomware-trusler uden nogen falske positiver, hvilket sikrer sikker eksekvering af godartede programmer.

- Android 360-grader: I en separat vurdering fokuseret på Android-enheder opnåede Malwarebytes en perfekt score på 100 %.


Chris Pickard, administrerende direktør for MRG Effitas, roste Malwarebytes for dens konsekvente ydeevne og understregede virksomhedens forpligtelse til at være på forkant med de trusler, der udvikler sig. Ved at samarbejde med uafhængige tredjepartstestere som MRG Effitas validerer og forbedrer Malwarebytes sine kraftfulde AI-modeller, hvilket sikrer omfattende detektionsfunktioner, der omfatter en bred vifte af ny malware og filløse angreb, alt imens falske positiver minimeres.


Hvem er Malwarebytes?


Malwarebytes blev grundlagt i 2008 og er fortsat dedikeret til sin mission om at eliminere malware for at skabe et sikrere digitalt miljø. Dens række af prisvindende slutpunktsbeskyttelse, privatliv og trusselsforebyggende løsninger, understøttet af et verdensklasses team af trusselsforskere, beskytter millioner af enkeltpersoner og virksomheder verden over.


Malwarebytes' effektivitet og brugervenlige tilgang har konsekvent opnået anerkendelse fra uafhængige myndigheder som MITER Engenuity, AVLAB, AV-TEST, Gartner Peer Insights og G2. Malwarebytes har hovedkontor i Californien, og virksomheden har også kontorer i Europa og Asien.

Comments


bottom of page