top of page

Forbedrede sikkerheds-funktioner til Microsoft Defender for Cloud sikkerhed

Opdateret: 11. okt. 2023


I en nylig meddelelse har Microsoft afsløret et væld af nye funktioner, der skal styrke Microsoft Defender for Clouds sikkerhed.


Windows, macO, Linux-operativsystem, Microsoft Defender, Cloud Protection, Advamced threat detection, IT-sikkerhed

Disse nyligt introducerede opdateringer er omhyggeligt udformet for at styrke virksomheder i deres søgen efter proaktivt at mindske risici og hurtigt modvirke sikkerhedstrusler.


Microsoft Defender Cloud Security Posture Management


En betydelig udvidelse er klar til at finde sted inden for Microsoft Defender Cloud Security Posture Management, der omfatter en bredere vifte af funktionaliteter. Ved at udnytte kraften i databevidst sikkerhedsposition, avanceret agentfri scanning, analyse af angrebsstier og cloud-sikkerhedsgrafen, vil disse forbedringer snart blive udvidet til Google Cloud Platform (GCP) fra den 15. august.


Denne kommende udgivelse lover at levere et integreret og holistisk perspektiv på sky-relaterede risici, der spænder over Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), GCP og hybridmiljøer. Desuden er et strategisk initiativ i værket for at bringe dygtigheden af ​​følsom dataopdagelse til GCP Cloud Storage.


"Denne fremgang gør kunder i stand til effektivt at opdage følsomme dataeksponeringsrisici inden for Azure-, AWS- og GCP-lagerressourcer og derved styrke deres datasikkerhedsposition på tværs af flere skyer" Vasu Jakkal, Corporate Vice President, Security, Compliance, Identity og Management

Den forestående udvikling markerer et væsentligt skridt fremad, og giver kunderne mulighed for omhyggeligt at udforske alle GCP Cloud Storage-lagre. Denne udforskning vil omfatte identifikation af over 100 forskellige følsomme informationstyper. Ved at anvende cloud-sikkerhedsgrafforespørgsler og angrebsstianalyse kan kunderne vurdere styrken af ​​deres datasikkerhedsposition.


Ved at muliggøre identifikation af potentielle sårbarheder i eksponeringen af ​​følsomme data, ruster dette fremskridt yderligere virksomheder til at styrke deres multi-cloud-datasikkerhedsposition. Som passende udtrykt af Vasu Jakkal, Corporate Vice President for Security, Compliance, Identity og Management: "Denne fremgang gør kunder i stand til effektivt at opdage følsomme dataeksponeringsrisici inden for Azure-, AWS- og GCP-lagerressourcer og derved styrke deres datasikkerhedsposition på tværs af flere skyer."


Fremadrettet er den forhåndsviste malware-scanningsfunktion klar til at få sin officielle debut for Microsoft Defender for Storage den 1. september. Denne væsentlige sikkerhedsegenskab er klar til at give et ekstra lag af beskyttelse for at beskytte projektlagerkonti mod indtrængen af ​​malware. Funktionen vil effektivt udføre automatiske scanninger af alt indhold, der uploades til Azure Blob Storage, og omhyggeligt opsøge metamorfe og polymorfe malware-stammer.


Microsoft Defender Vulnerability Management-løsning


Det seneste tilbud fra Microsoft kommer i form af en selvstændig Microsoft Defender Vulnerability Management-løsning. Organisationer kan nu individuelt anskaffe denne udgivelse for at sikre både administrerede og ikke-administrerede enheder. Samtidig har støtten til sårbarhedsvurderinger i containere nået en milepæl med generel tilgængelighed i Defender CSPM. Ved at udnytte denne funktionalitet får organisationer magten til at afdække potentielle sikkerhedssårbarheder og effektivt prioritere de efterfølgende afhjælpende handlinger.


Mens horisonten udfolder sig, indleder Microsoft Intune en ny æra med sikkerhedsadministration for it-administratorer. Denne innovative tilgang giver dem mulighed for at bruge Defender for Endpoint til at overvåge sikkerhedskonfigurationer på enheder, der drives af Windows, macOS og Linux-operativsystemer. Samtidig introducerer Microsoft stolt en hardware-understøttet enhedsattestløsning, specielt skræddersyet til Samsung Galaxy-enheder. Denne banebrydende service forbedrer sikkerheden gennem verificerbare helbredstjek, hvilket sikrer, at enheder forbliver kompromisløse og sikre.


Sammenfattende viser Microsofts seneste meddelelser en forpligtelse til at styrke sikkerhedslandskabet for deres cloud-løsninger. Ved at tilføre deres tilbud avancerede muligheder hæver Microsoft utvivlsomt barren for proaktiv risikostyring og trusselsrespons i realtid på tværs af forskellige cloudmiljøer.

Comments


bottom of page