top of page

Oktober er Cybersecurity måned og der geares op til en stor dansk konference

Hvert år, når bladene skifter farve og efteråret træder ind, sætter verden fokus på noget, der er lige så vigtigt som årstidernes skiften - cyber sikkerhed. Oktober er blevet udråbt som den internationale Cybersecurity Måned, en tid dedikeret til at fremhæve betydningen af at beskytte vores digitale verden.


IT-sikkerhedskonference, IT messe, Oktober IT-sikkerheds måned, Cybersecurity 2023, København, IT-sikkerhed,

Cybersecurity Måned er ikke blot et lejlighedsvist påmindelsesblink. Det er en global bevægelse, der omfavnes af regeringer, virksomheder og enkeltpersoner over hele kloden. Månedens formål er at uddanne, oplyse og engagere folk i alle aldre om cybersikkerhedens fundamentale principper.


I løbet af oktober arrangeres en række arrangementer, workshops og seminarer for at oplyse folk om truslerne i den digitale sfære og hvordan man bedst beskytter sig selv og sine digitale aktiver. Dette inkluderer alt fra at styrke adgangskoder og beskytte personlige oplysninger til at identificere phishing-forsøg og forståelse af, hvordan man opretholder sikkerhed på sociale medier.


Blandt de centrale emner i denne måned er også betydningen af at lære de yngre generationer om cybersikkerhed. Skoler og uddannelsesinstitutioner tilbyder undervisningsprogrammer og workshops, der lærer børn og unge de grundlæggende principper for at beskytte sig selv online og handle forsvarligt i den digitale verden.


Virksomheder spiller også en afgørende rolle i denne kamp for cybersikkerhed. De bruger denne måned til at styrke deres interne sikkerhedsprocedurer, uddanne medarbejdere og oplyse om potentielle trusler som ransomware, malware og dataleksikon.


Oktober er en påmindelse om, at i vores moderne, teknologidrevne verden, er det ikke længere nok at låse vores døre og vinduer - vi skal også låse vores digitale indgange. Det er en tid til at reflektere over vores digitale adfærdsmønstre og tage skridt til at forsvare vores online tilstedeværelse.


Så lad os fejre Cybersecurity Måned i fællesskab ved at tage nogle enkle, men kraftfulde skridt for at beskytte vores digitale liv. Vær bevidst om dine handlinger online, og husk, at en lille indsats kan have en stor indvirkning på din egen sikkerhed og på samfundet som helhed.IT-sikkerhedskonference, IT messe, Oktober IT-sikkerheds måned, Cybersecurity 2023, København, IT-sikkerhed,

København ligger by til, når Danmarks største IT-sikkerhedskonference går i gang 1.Nov.


I en tid præget af stadig mere avancerede cyberangreb, hvor følsomme data om både borgere og virksomheder stjæles og lækkes, står vi over for en eskalerende trussel. Omkostningerne er astronomiske, og udviklingen af digitale teknologier hæmmes i takt med, at angrebene bliver mere sofistikerede. I denne kritiske tid er spørgsmålet: Hvordan sikrer vi digital beskyttelse, der kan implementeres i den fysiske verden? Én ting er sikkert - overlevelse er umulig uden sikkerhed, hverken for individer, virksomheder, samfund eller nationer.


Glæd dig til d.1.November hvor Cyber Security 2023 konferencen afholdes i København, hvor der bliver dykket dybere ned i disse afgørende problemstillinger. Her vil du få indsigt i alt fra politiets indsats inden for IT-sikkerhed til hvordan kunstig intelligens påvirker cybersikkerheden.


Konferencen afholdes som sagt den 1. november 2023 hos CPH Conference i hjertet af København. Dansk IT's fornemmeste it-sikkerhedskonference, som sætter informations- og cybersikkerhed i centrum og giver et omfattende overblik over trusselsbilledet.


Målgruppe


Konferencen henvender sig til dig, der arbejder med informations- og cybersikkerhed og ønsker en dybdegående opdatering på området. Din titel kan eksempelvis være CIO, CISO, CTO, it-chef, it-driftschef, digitaliseringschef, DPO, IT-Security Manager, it-sikkerhedsofficer, it-konsulent, it-sikkerhedsleder, systemprogrammør, sikkerhedsspecialist, it-direktør, chefkonsulent, Software Architect m.fl.


Program


Det faglige program er sammensat af Dansk IT's ekspertpanel for informationssikkerhed, bestående af erfarne specialister inden for cybersikkerhed. De har arbejdet dedikeret for at kunne præsentere et spændende og relevant konferenceprogram af høj kvalitet, rettet mod både cybersikkerhedsledere og it-specialister. Det særlige ved Cyber Security konferencen er det konstant høje faglige niveau blandt talerne og den intime atmosfære, der fremmer dialog og erfaringsudveksling. Se fulde program her


Du vil opnå afgørende faglig indsigt gennem en række keynote-foredrag, debatter og workshops, der vil ruste dig og din organisation til cyberspace. Derudover vil du tage hjem med et udvidet netværk.


Tre gode grunde til at deltage


- Få et overblik over trusselsbilledet - hvem, hvor og hvordan.

- Bliv inspireret til at prioritere sikkerhed i din virksomhed.

- Udnyt muligheden for at udvide dit netværk og dele erfaringer med ligesindede.


Networking & Aftensmad


Efter konferencen vil der være mulighed for netværksudveksling i udstillerområdet, hvor der serveres snacks og drikkevarer. Fra kl. 17.30 til 20.00 arrangeres der desuden en hyggelig middag i de smukke omgivelser i Vestauranten. Her vil du få mulighed for at mødes med andre deltagere fra IT Jura og Lederfokus konferencerne og udvide dit netværk under hyggelige omstændigheder.Comentários


bottom of page