top of page

Rubrik annoncerer AI-drevet værktøj til hurtig disaster recovery

Opdateret: 11. okt. 2023

Rubrik Inc., en førende nul-tillid datasikkerhedsstartup, har afsløret et banebrydende AI-drevet cybergendannelsesværktøj designet til at hjælpe VMware-brugere med hurtigt at komme sig efter cyberangreb.


Rubrik, AI-drevet værktøj, Disaster recovery, Kunstig I

Denne innovative løsning udnytter mulighederne fra generativ kunstig intelligens og store sprogmodeller til at støtte teams i at håndtere eftervirkningerne af cyberhændelser, hvilket sikrer minimalt datatab og nedetid.


Integreres problemfrit med de største cloud-udbydere


Kendt for at levere sikkerhedskopierings- og gendannelsesværktøjer i virksomhedskvalitet, omfatter Rubriks produktsortiment offentlige og private skyer samt lokale systemer. Platformen er afhængig af ekspansive arkivlagringskapaciteter, hvilket giver mulighed for omkostningseffektiv, langsigtet dataopbevaring. Det integreres problemfrit med store cloud-udbydere såsom Amazon Web Services, Microsoft Azure, OpenStack og VMware.


Rubrik er rettet mod kunder, der kører virtuelle maskiner, der hoster kritiske forretningsapplikationer, og anerkender cyberangreb som en stor trussel mod VM'er. Derfor er der et kritisk behov for, at virksomheder hurtigt og sikkert gendanne alle vitale data, der går tabt i sådanne hændelser.


Rubriks State of Data Security-rapport


Traditionelt har cybergendannelsesprocessen været manuel og tidskrævende, selv for erfarne fagfolk. Desuden kæmper mange organisationer for fuldt ud at gendanne alle data, der er berørt af et cyberangreb. Ifølge Rubriks State of Data Security-rapport lykkedes det kun 16% af organisationerne at gendanne 100% af deres data efter at have bukket under for et krav om ransomware.


Anneka Gupta, Chief Product Officer hos Rubrik, understreger den uforudsigelige karakter af cyberangreb og understreger, hvordan deres kompleksitet og sofistikering gør hurtig og sikker datagendannelse til en betydelig udfordring. I erkendelse af potentialet ved generativ AI, mener virksomheden, at udnyttelse af modeller med specifik ekspertise i scenarier efter cyberangreb kan strømline genopretningsprocessen.


Det AI-drevne cybergendannelsesværktøj bruger guidede arbejdsgange og giver et omfattende sæt anbefalinger til sikkerhedsteams, der guider dem gennem hver afgørende opgave, der kræves for at fremskynde gendannelsesprocessen.


Dette nye værktøj tilbyder tre nøglefordele: For det første udarbejder det en plan for at hjælpe virksomheden med at nå sit gendannelsesmål med de nyeste og reneste tilgængelige data. Det giver trin-for-trin vejledning til gendannelse af upåvirkede filer fra det seneste snapshot, samtidig med at de berørte filer rulles tilbage til snapshotet lige før den første detektering af angrebet.


Konstruer en ren og sikker VM


For det andet mindsker værktøjet risikoen for geninfektion gennem en mere sikker VM-gendannelsesproces. Dette involverer at identificere de nødvendige vSphere-skabeloner til at konstruere en ren og sikker VM, fri for uopdagede sårbarheder i operativsystemet.


Endelig hjælper Rubrik med at minimere nedetid for applikationer gennem AI-drevne opgavelister. Ved at udnytte Rubriks datatrusselsanalyse giver den klare anbefalinger om, hvilke øjebliksbilleder eller filer, der skal bruges til at udvikle en vellykket og ubesmittet gendannelse.


Gupta understreger den kritiske betydning af tid i lyset af et cyberangreb og fremhæver, hvordan Rubriks AI-Powered Cyber ​​Recovery giver organisationer mulighed for at få mest muligt ud af hvert sekund, hvilket sikrer en hurtig gendannelse af forretningskritiske systemer og data.


Denne meddelelse bygger på Rubriks nylige samarbejde med Microsoft Corp., der integrerer Rubrik Security Cloud med Microsoft Sentinel og Azure OpenAI Service for at forbedre cybergendannelsesprocessen med generativ AI og naturlig sprogbehandling. Det AI-drevne cybergendannelsesværktøj vil blive fremvist ved VMware Explore 2023-begivenheden fra 21. til 24. august i Las Vegas.

Comentarios


bottom of page