top of page

Sikring af børns internetadgang: 10 værktøjer og apps til forældre

Opdateret: 25. sep. 2023

I en verden domineret af teknologi og konstant online tilgængelighed er det afgørende for forældre at sikre, at deres børn navigerer sikkert på internettet.


Circle, OurPact, Mobicip, Kaspersky Safe Kids, Norton Family, Bark, FamiSafe, Qustodio, Family Link, NetNanny, Parental Control, Qustodio, Internetadgang, Privatliv, IT-sikkerhed

Med en overflod af information og indhold kan det være udfordrende at holde styr på, hvad børnene har adgang til. Heldigvis findes der en række værktøjer og apps, der giver forældrene mulighed for at skabe et sikkert digitalt miljø for deres børn.


Her er en gennemgang af de 10 bedste værktøjer og apps til forældre, der ønsker at beskytte deres børn online.


1.NetNanny


NetNanny er en omfattende løsning, der giver forældre mulighed for at overvåge og filtrere indhold på tværs af enheder. Det giver også beskyttelse mod cybermobning og uønsket kommunikation.


2.Qustodio


Qustodio er en alsidig app, der giver forældre kontrol over, hvad deres børn kan se og gøre online. Den giver også mulighed for tidsbegrænsninger og sporing af placering.


3.Norton Family


Norton Family tilbyder en bred vifte af funktioner til forældre, herunder overvågning af søgeord, filtrering af indhold og oprettelse af tidsbegrænsninger for enhedsbrug.


4.Family Link


Family Link er udviklet af Google og giver forældre mulighed for at oprette digitale grænser for deres børn. Dette omfatter kontrol af apps, skærmtid og placering.


Circle, OurPact, Circle, OurPact, Mobicip, Kaspersky Safe Kids, Norton Family, Bark, FamiSafe, Qustodio, Family Link, NetNanny, Parental Control, Qustodio, Internetadgang, Privatliv, IT-sikkerhedMobicip, Kaspersky Safe Kids, Norton Family, Bark, FamiSafe, Qustodio, Family Link, NetNanny, Parental Control, Qustodio, Internetadgang, Privatliv, IT-sikkerhed

5.Kaspersky Safe Kids


Denne app fra Kaspersky tilbyder omfattende sikkerhedskontrol, herunder indholdsfiltrering, tidsbegrænsninger og søgeordsmonitorering.


6.FamiSafe


FamiSafe giver forældre mulighed for at spore og overvåge deres børns onlineaktiviteter samt blokere upassende indhold.


7.Bark


Bark er en app, der specialiserer sig i at overvåge børns kommunikation på sociale medier og beskytte dem mod cybermobning og indhold af seksuel karakter.


8.Mobicip


Mobicip er en omfattende app, der giver forældre mulighed for at blokere upassende indhold, overvåge aktiviteter og administrere tidsbegrænsninger.


9.OurPact


OurPact giver forældre mulighed for at styre, hvordan deres børn bruger deres enheder, herunder muligheden for at blokere specifikke apps og indstille skærmtidsbegrænsninger.


10.Circle


Circle er et smart enhedsstyringssystem, der giver forældre mulighed for at filtrere indhold, administrere tidsbegrænsninger og overvåge aktiviteter på tværs af alle tilsluttede enheder i hjemmet.


Circle, OurPact, Mobicip, Kaspersky Safe Kids, Norton Family, Bark, FamiSafe, Qustodio, Family Link, NetNanny, Parental Control, Qustodio, Internetadgang, Privatliv, IT-sikkerhed

Ud over disse apps og værktøjer er der flere generelle retningslinjer, forældre kan følge for at sikre, at deres børn er beskyttet online. Det inkluderer løbende kommunikation om sikkerhed, etablering af klare retningslinjer og regler for onlinetilstedeværelse samt regelmæssig kontrol af børnenes onlineaktiviteter.


Det er efterhånden afgørende for forældre at være aktive i at beskytte deres børn mod de potentielle farer, der kan opstå på internettet. Med de rette værktøjer og apps kan forældre skabe et trygt og sikkert digitalt miljø, hvor deres børn kan udforske og lære på en ansvarlig måde.

Hozzászólások


bottom of page