top of page

Trend Micro lancerer forbedrede sikkerhedsløsninger til endpoints, servere og cloud-miljøer

Opdateret: 11. okt. 2023

Trend Micro, en global leder inden for cybersikkerhed, har lanceret Trend Vision One – Endpoint Security, den seneste tilføjelse til sin banebrydende cybersikkerhedsplatform.


Trend Micro, Endpoint Security, Cybersikkerhed, Trend V

Denne seneste innovative løsning integrerer problemfrit forebyggelses-, detektions- og responsfunktioner for brugerens slutpunkter, servere, cloud-arbejdsbelastninger og datacentre. Målet er at styrke kunderne på deres rejse mod it-modernisering.


"Den eskalerende kompleksitet i it-miljøer stiller hidtil usete krav til teams" - Zaheer Ebrahim, Solutions Architect, Trend Micro MEA

Zaheer Ebrahim, Solutions Architect hos Trend Micro MEA, bemærkede: "Den eskalerende kompleksitet i it-miljøer stiller hidtil usete krav til teams, hvilket giver beslutsomme modstandere flere muligheder for at udnytte en stadigt voksende angrebsflade. Som svar på denne udfordring søger vores kunder at strømline sikkerheden uden at gå på kompromis med effektiviteten. Trend Vision One – Endpoint Security imødekommer dette behov direkte, hvilket gør det muligt for it- og sikkerhedsorganisationer at modarbejde trusler hurtigt og tage kommandoen over risici."


Ved at udnytte de kombinerede muligheder i Trend Vision One får kunderne adgang til robust styring af angrebsoverflader, beskyttelse på tværs af lag og avancerede Extended Detection and Response (XDR)-funktioner. Denne konvergens tjener til at strømline og harmonisere sikkerhedsoperationer og samtidig hæve beskyttelsesniveauer, skalerbarhed og ydeevne. Denne holistiske tilgang giver sikkerhedsteams mulighed for omfattende at styre angrebsoverfladen, som omfatter endepunkter og strækker sig videre, hvilket resulterer i hurtigere og mere præcist trusselsforsvar og risikoreduktion.


Trend Vision One – Endpoint Security er understøttet af markedsledende egenskaber, hvor Trend Micro opnår anerkendelser som førende i alle Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms på grund af dens konsekvente track record af fremragende endpoint security.


Ved at introducere brancheførende, kontekstrig synlighed for brugerens slutpunkter, servere og cloud-arbejdsbelastninger til platformen, kan sikkerhedsorganisationer optimere driften markant:


En nylig Gartner-undersøgelse viste at organisationer søger en reduktion af omkostninger og kompleksitet forbundet med en bred vifte af cybersikkerhedsværktøjer ved at integrere brugerens endpoint, server og cloud belastningssikkerhed. Et sådant træk kan minimere ineffektivitet i IT-drift, men også lukke sikkerhedshuller.


Trend Vision One leverer sikkerhed på tværs af alle lag af en organisations mangfoldige it-infrastruktur, der spænder over slutpunkter, servere, e-mail, cloud-tjenester, netværk, 5G og operationel teknologi (OT).


Med centraliseret synlighed og politikstyring for alle endpoint-typer giver dette seneste tilbud omfattende beskyttelse, detektion og respons (EDR) til Windows, Mac og Linux-operativsystemer, uanset om det er på stedet eller i skyen, alt sammen fra én enkelt, brugervenlig konsol.


Trend Vision One er nu tilgængelig på AWS Marketplace og integreres problemfrit i AWS-miljøer. Det giver en cybersikkerhedsplatform, der sætter organisationer i stand til at styrke deres cloud-arbejdsbelastninger, og tilbyder avancerede trusselsdetektionsfunktioner og dyb indsigt, der sikrer et robust forsvar mod digitale trusler, der udvikler sig.

Comentarios


bottom of page