top of page

Tufin revolutionerer netværk, både on-prem og skymiljøer

Opdateret: 12. okt. 2023

Tufin, en førende udbyder af løsninger til orkestrering af netværkssikkerhedspolitik, har annonceret lanceringen af ​​deres seneste udgivelse, R23.1. Denne banebrydende opdatering giver virksomheder mulighed for problemfrit at integrere og administrere netværkssynlighed og kontrol på tværs af både lokale og cloud-miljøer.


Tufin, Cloud, On-prem, Netværk, Netværkssikkerhed, Cloud integration, IT-sikkerhed

I dagens digitale landskab anvender organisationer i stigende grad cloud-infrastruktur sammen med deres traditionelle on-premise-netværk. Dette hybride miljø giver dog ofte udfordringer, når det kommer til at opretholde ensartede netværkssikkerhedspolitikker og opnå omfattende synlighed på tværs af hele netværksarkitekturen.


I erkendelse af dette behov for samlet styring, har Tufin udviklet R23.1, en banebrydende løsning, der strømliner netværksdrift, forbedrer sikkerhedspositionen og forenkler overholdelse på tværs af komplekse hybridmiljøer.


Et af de vigtigste højdepunkter ved R23.1 er dets evne til at levere et centraliseret dashboard, der giver et holistisk overblik over netværkssikkerhedspolitikker, uanset infrastrukturens placering. Denne forenede synlighed eliminerer siloerne mellem on-premise og cloud-netværk, hvilket gør det muligt for administratorer at få realtidsindsigt og proaktivt adressere potentielle sikkerhedsrisici.


Tufin integrerer med IT Service Management


R23.1 udnytter automatisering til at forbedre netværksfleksibilitet og effektivitet. Med intelligente automatiseringsfunktioner kan organisationer automatisere levering af sikkerhedspolitik, hvilket sikrer ensartede politikker på tværs af netværket og reducerer risikoen for fejlkonfigurationer. Dette sparer ikke kun tid og kræfter, men minimerer også potentialet for sikkerhedsbrud forårsaget af menneskelige fejl.


"Denne udgivelse afspejler vores forpligtelse til at levere omfattende, automatiserede og intelligente løsninger, der gør det muligt for organisationer at navigere i kompleksiteten af ​​hybride netværk og samtidig opretholde en stærk sikkerhedsposition" Ruth Gomel Kafri, VP of Products at Tufin

For at forbedre samarbejdet og strømline arbejdsgange tilbyder Tufins R23.1 integration med populære IT Service Management-værktøjer (ITSM). Denne integration gør det muligt for organisationer at udnytte deres eksisterende ITSM-investeringer og yderligere strømline processer til administration af sikkerhedspolitik, hvilket sikrer problemfrit samarbejde mellem sikkerheds- og it-teams.


Analyse- og rapporteringsfunktioner


Derudover introducerer R23.1 avancerede analyse- og rapporteringsfunktioner, der giver praktisk indsigt i netværksaktivitet og overholdelse af politikker. Dette giver organisationer mulighed for at træffe informerede beslutninger, proaktivt identificere sårbarheder og demonstrere overholdelse af industriens regler.


"Vi er begejstrede for at introducere Tufin R23.1, som imødekommer de skiftende behov hos moderne virksomheder ved at forene netværkssynlighed og kontrol på tværs af lokale og cloud-miljøer" Ruth Gomel Kafri, VP of Products at Tufin

Tufin R23.1 er nu tilgængelig og har til formål at hjælpe virksomheder med at optimere deres netværkssikkerhedspolitikker, reducere risikoen og øge driftseffektiviteten. Ved at forene netværkssynlighed og kontrol på tværs af lokale og cloud-miljøer, giver Tufin organisationer mulighed for at omfavne fordelene ved cloud-adoption uden at kompromittere sikkerhed eller compliance

Comentários


bottom of page