top of page

Yuga Labs overtager Roar Studios for at virkeliggøre ambitiøs vision for Otherside Metaverse

Opdateret: 11. okt. 2023

Yuga Labs, den banebrydende kraft inden for Web3 og kendt for sin Bored Ape Yacht Club, tager hul på et betydeligt skridt ved at købe Roar Studios, med hovedkvarter i Los Angeles.


Yuga Labs, Otherside, Metaverse, Blockchain spil, Roar Studios, NFT, Non Fungible Token, Crypto projekt, Kryptovaluta, Blockchain

Denne strategiske opkøb stemmer overens med Yuga Labs' urokkelige forpligtelse til at hæve og udvide Otherside-metaverset, mens de kuraterer fordybende sociale møder for Web3-fællesskaber.


Roar Studios, der blev indviet i 2021 af Eric Reid, en stjerne inden for underholdningsdomænet, ligger i krydsfeltet mellem musik, spil og sociale medier. I en banebrydende bedrift sikrede studiet sig en bemærkelsesværdig investering på 7 millioner dollars i oktober 2021, hvilket drev skabelsen af ​​et "musik-metavers". Dette visionære projekt havde til formål at give kunstnere verden over et digitalt område til innovative samarbejdsprojekter.


Ifølge en officiel pressemeddelelse er det dygtige Roar-team klar til at kanalisere deres opfindsomme teknologi, specialiserede færdigheder og lederevner ind i Yuga Labs, hvilket driver realiseringen af ​​deres visionære ambitioner for Otherside.


Daniel Alegre, administrerende direktør for Yuga Labs, udtrykte, "Roars urokkelige forpligtelse til at skabe fantasifuldt indhold og skabe sociale bånd vil fremskynde materialiseringen af ​​vores dristige Otherside-vision og Yugas bredere økosystem."


I kølvandet på opkøbet vil Eric Reid overtage kappen som General Manager for Otherside i Yuga Labs, der skal lede dets udvikling og fremskridt.


Yuga Labs, Otherside, Metaverse, Blockchain spil, Roar Studios, NFT, Non Fungible Token, Crypto projekt, Kryptovaluta, Blockchain

Yuga Labs har tidligere erhvervet en bred vifte af non-fungible token (NFT) ventures, herunder bemærkelsesværdige navne som CryptoPunks, Meebits og 10KTF. Konglomeratets beslutsomme hensigt er at skabe Otherside til et samlingspunkt for hele dets intellektuelle ejendomsrepertoire. Da projektet forbliver i sin betafase, afslører Yuga Labs på en fristende måde opdateringer til Otherside gennem store interaktive præsentationer kaldet "Trips", eksklusivt tilgængelige for indehavere af dets eftertragtede Otherdeed NFT'er.


I en nylig udvikling har Yuga Labs givet en eksklusiv invitation til 40 af deres Ape-indehavere til en live demonstration af den seneste Otherside-udvidelse. Arrangementet viste en ekspansiv virtuel ø omhyggeligt udformet til at fungere som et digitalt tilflugtssted for Bored Ape-samfundet. Michael Figge, Chief Creative Officer for Yuga Labs, delte med CoinDesk holdets iver efter at levere en vedvarende, interoperabel digital arena for NFT-indehavere "ved den tidligste lejlighed." Der er dog endnu ikke offentliggjort nogen officiel udgivelsesdato.

Comments


bottom of page