top of page
dansk it sikkerhed

Presse Information

I Dansk IT Sikkerhed går vi højt op i at opbygge og vedligeholde et godt samarbejde med pressen, ved at yde en professionel sparing af høj kvalitet, tilpasset det enkelte medies behov.

Du må frit gengive Dansk IT Sikkerheds indhold fra dkits.dk. Det gælder også ved kommerciel brug. Men husk at angive os som kilde. Du må til gengæld ikke bruge vores logo.

 

Kildeangivelsen skal så vidt muligt henvise/linke til det pågældende sted på dkits.dk, hvor brugeren kan se den originale historie.

 

Eksempel på korrekt kildeangivelse:

Kilde: Dansk IT Sikkerhed - https://www.dkits.dk/post/nationalbanken-ramt-af-hackerangreb

 

Hvis du viderebearbejder tal fra vores rapporter og drager dine egen konklusioner, skal dette tydeligt fremgå. Det kan du fx gøre ved at skrive "Egne beregninger baseret på tal fra Dansk IT Sikkerhed".

 

Vi tager altid kontakt, hvis vi bliver opmærksomme på anvendelse af vores tal, uden vi er krediteret.

 

Fotos

Dansk IT Sikkerhed anvender ofte fotos der er underlagt ophavsret fra 3. part, så derfor anbefaler vi at man altid anvender egne fotos i forbindelse med reference eller gengivelse af indhold fra dkits.dk

 

Videoer kan kun genbruges i uændret form.

 

Brug af Dansk IT Sikkerheds logo

Dansk IT Sikkerhed logo må kun bruges af andre end Dansk IT Sikkerhed, når der er tale om samarbejdsprojekter som fx publikationer, hvor brug af logoet er aftalt, eller i forbindelse med Dansk IT Sikkerheds mærkningsordning, når anvendelsen er blevet godkendt på skrift.

 

Læg markedsundersøgelser på jeres website

Publikationer: Det er tilladt at citere fra publikationerne Dansk IT Sikkerhed udgiver og kopiere til privat brug. Se i øvrigt copyright beskrivelsen i den enkelte publikation.

 

Links til vores hjemmeside: Du kan linke til vores hjemmeside uden yderligere tilladelse.

 

Ansvar

Dansk IT Sikkerhed gør sit bedste for at udarbejde kvalificeret og retvisende information.

 

Dansk IT Sikkerhed påtager sig intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte kan afledes af brugen af information fra Dansk IT Sikkerhed. Dette gælder, hvad enten skaden eller tabet er forårsaget af fejlagtig information i rapporter eller af øvrige forhold, der relaterer sig til foreningen.

 

Dansk IT Sikkerhed viser links til eksterne kilder som en service. Brugen af disse links indebærer ikke en anbefaling eller støtte til fremsatte synspunkter på pågældende sites.

Nyheder, Artikler og Publikationer

Ønsker du mere information eller ønsker du at bringe en nyhed i dkits.dk's nyheds-sektion, er du velkommen til at hendevende dig på: claus@dkits.dk

bottom of page