top of page

25 af de største IT-sikkerhedsfirmaer du måske ikke har hørt om

Beskyttelsen af vores online information og digitale infrastruktur blevet af afgørende betydning. Cyberkriminalitet og trusler mod datasikkerheden er i konstant udvikling, og derfor er behovet for solide cybersecurity-løsninger mere påtrængende end nogensinde før. Her er en liste over 25 af de største cybersecurity-virksomheder i verden, der arbejder på at bekæmpe disse trusler og beskytte vores digitale verden.


IT-sikkerhed, Cybersecurity, Symantec Corporation, IBM Security, Palo Alto Networks, Cisco Systems, Check Point Software Technologies, Fortinet, Trend Micro, McAfee, RSA Security, FireEye, Kaspersky Lab, Juniper Networks, CrowdStrike, F-Secure, Bitdefender, Proofpoint, Akamai Technologies, Rapid7, Microsoft

Palo Alto Networks

Anerkendt som en af de førende amerikanske virksomheder inden for cybersecurity. De tilbyder avancerede sikkerhedsplatforme og trusselsbeskyttelsesløsninger. Læs mere om virksomheden via dette link


Cisco Systems

Amerikansk virksomhed, kendt for deres omfattende sikkerhedsløsninger, der strækker sig fra netværkssikkerhed til cloud-baseret beskyttelse.


Check Point Software Technologies

Israelsk virksomhed der har specialiseret sig i at levere innovativ sikkerhedsteknologi og er kendt for deres løsninger inden for netværkssikkerhed og trusselsbeskyttelse.


Symantec Corporation

En global leder inden for cybersecurity. Symantec tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester, herunder antivirus-software og trusselsanalyse. Grundlagt i USA


Fortinet

Fortinet har etableret sig som en af de førende virksomheder inden for netværkssikkerhed. De fokuserer på at levere omfattende sikkerhedsløsninger til virksomheder. Fortinet er grundlagt i USA


IBM Security

Kendt amerikansk virksomhed. IBM tilbyder et bredt udvalg af produkter og tjenester inden for cybersecurity. De er kendt for deres avancerede trusselsanalyse og intelligenssystemer.


Trend Micro

En af verdens førende virksomheder inden for cloud-sikkerhed og trusselsbeskyttelse. De er fra USA og leverer løsninger til både virksomheder og forbrugere.


McAfee

En velkendt amerikansk cybersecurity-virksomhed, der har specialiseret sig i antivirus-software og beskyttelse mod malware. Især kendt i Danmark for deres antivirus-software.


RSA Security

RSA Security fokuserer på at levere avancerede identitets- og adgangsstyringsløsninger samt trusselsanalyse. Grundlagt i USA i 1982.


FireEye

Amerikansk IT-sikkerhedsfirma Kendt for deres avancerede trusselsdetektion og forebyggelse. De arbejder på at beskytte organisationer mod sofistikerede cyberangreb.


Kaspersky Lab

En førende global virksomhed inden for cybersecurity. Grundlagt i Rusland og kendt for deres antivirus-software og trusselsanalyse, samt unikke intelligensdata.


Sophos

En global leder inden for it-sikkerhed og leverer beskyttelse mod malware og ransomware. Sophos er grundlagt i Storbritanien


Juniper Networks

Juniper Networks er en amerikansk software virksomhed fra Californien og er kendt for deres avancerede sikkerhedsløsninger til netværk og cloud-miljøer.


CrowdStrike

CrowdStrike er anerkendt for deres cloud-baserede sikkerhedsplatform, der giver avanceret beskyttelse mod cybertrusler. Crowdstrike er fra Texas, USA


F-Secure

F-Secure er en velrenommeret cybersecurity-virksomhed, der tilbyder løsninger til både privatpersoner og virksomheder. F-Secure er baseret i Finland.


Bitdefender

Kendt for deres prisvindende antivirus-software og omfattende beskyttelse mod malware. Bitdefender er grundlagt i Rumænien.


Proofpoint

Proofpoint fokuserer på at levere løsninger inden for e-mail-sikkerhed, trusselsbeskyttelse og data-tab forebyggelse. Proofpoint er grundlagt i USA.


Akamai Technologies

Er en amerikansk virksomhed der er specialiseret i at levere sikkerhedsløsninger til webinfrastruktur og DDoS-beskyttelse.


Rapid7

Denne amerikanske virksomhed fra Boston tilbyder en bred vifte af sikkerhedsprodukter og tjenester, herunder trusselsanalyse, sårbarhedsstyring og indtrængningstest.


VMware Carbon Black

De fokuserer på endpoint-sikkerhed og beskyttelse mod avancerede trusler. Deres løsninger giver en proaktiv tilgang til at identificere og stoppe cyberangreb. Grundlagt i USA.


Trustwave

Denne amerikanske virksomhed tilbyder en bred vifte af cybersecurity-tjenester, herunder trusselsanalyse, penetrationstestning og compliance-løsninger.

Læs mere om virksomheden via dette link


SecureWorks

Denne amerikanske virksomhed er en førende udbyder af managed security services og sikkerhedsrådgivning. Deres ekspertise ligger i at identificere og afværge trusler i realtid.


FireEye Mandiant

FireEye Mandiant er grundlagt i USA. De er specialiseret i cyberhændelsesrespons og digital efterforskning. De hjælper organisationer med at håndtere og inddæmme cyberangreb.


SentinelOne

Amerikansk virksomhed der tilbyder avanceret endpoint-beskyttelse ved hjælp af kunstig intelligens og maskinlæring til at opdage og blokere trusler i realtid.


CyberArk

Israelsk ejet IT firma, med base i USA, fokuserer på privilegeret adgangsstyring og beskyttelse af kritiske systemer og data mod uautoriseret adgang.


Disse 25 virksomheder er i frontlinjen af kampen mod cybertrusler og arbejder hårdt på at sikre vores digitale verden. De investerer betydelige ressourcer i forskning og udvikling for at være i stand til at opdage og bekæmpe de stadigt mere avancerede cyberangreb, som vi står overfor i dag. Det er afgørende at have stærke cybersecurity-løsninger på plads for at beskytte vores fortrolige oplysninger og forhindre potentielt skadelige angreb. Disse cybersecurity-virksomheder spiller en vigtig rolle i at skabe en sikker og pålidelig digital fremtid.

Comments


bottom of page