top of page

Derfor kan jeres virksomhed ikke vente med at implementere en CIEM løsning

En CIEM sparer tid og ressourcer, øger effektiviteten og organiseringen. Den kan finde rodårsager til bredere problemer på tværs af din infrastruktur


CIEM løsning, Cloud infrastruktur, Cloud miljø, Virksomheds effektivitet, Virksomheds organisering, IT-sikkerhed

Her er fem grunde til, at du ikke kan vente med at købe en CIEM (Cloud Infrastructure Entitlements Management) løsning:


1) Identitet er den primære angrebsvektor i jeres cloud miljø


Angribere kan trænge ind på flere måder. Traditionelt set er sårbarheder i arbejdsbyrden eller software og fejkonfigurationer i infrastrukturen almindelige indgangspunkter. Men kompromitterede legitimationsoplysninger og tredjepartsadgang bliver hyppigere årsager til skybrud. Uanset hvordan en angriber får adgang - om det er gennem en sårbarhed, tredjepart, fejkonfiguration eller simpelthen ved at logge ind - er der én konstant sandhed: når de er inde, bruger de identiteter, adgang og tilladelser til at finde det, de vil have. Det er spil over, når grænsen først er brudt.


2) Identitetsproblemet er udbredt og bliver værre


Skyidentiteter formeres. Gennemsnitligt har en virksomhed 45 gange flere maskinidentiteter end menneskelige brugere. Samtidig vokser privilegierne, og identiteter er ofte overprivilegerede.


3) Dine nuværende værktøjer fungerer ikke - alene


Selvom Cloud Security Posture Management (CSPM) og Cloud Workload Protection Platforms (CWPP) er nyttige, er de ikke 100% effektive. Angribere finder vej ind i virksomhedsskyer, og sårbarheder og fejkonfigurationer er almindelige. Desuden er mere end 95% af tilladelser i konti ikke i brug.


4) En CIEM forbedrer dine nuværende investeringer.


Hvis du allerede har investeret i skyssikkerhedsløsninger som CSPM og CWPP, tilføjer en CIEM værdi til disse investeringer. Den giver indsigt i skadelige tilladelsesmønstre og forbedrer prioriteringen af arbejdet på tværs af platforme, arbejdsbyrder og data.


5) Dine nuværende arbejdsgange er ikke effektive nok.


En CIEM sparer tid og ressourcer, øger effektiviteten og organiseringen. Den kan finde rodårsager til bredere problemer på tværs af din infrastruktur, f.eks. ubrugte eller forladte identiteter, og reducere risikoen betydeligt. Desuden hjælper den med at organisere og automatisere arbejdsgange, så de rette personer kan håndtere opgaverne. Dette øger effektiviteten i dine teams.


Kort sagt, en CIEM-løsning er afgørende for at styrke din sky-sikkerhed og effektivisere dine arbejdsgange.

Commentaires


bottom of page