top of page

Mspy: Applikationen der fortæller dig, eller andre, alt om mobilen

Vi lever åbentlyst i et overvågningssamfund, hvor information er magt, men hvor langt er du villig til at gå for enten at overvåge andre, eller selv blive overvåget?

Mspy er en app der er designet til at overvåge mobilen. Salgsargumentet er at du kan overvåge dine børn´s aktiviteter på nettet eller du kan benytte appen til at holde øje med medarbejdernes brug af en firmatelefon, men kan den også bruges til at snyde og svindle med?

Appen giver bland andet adgang til:

GPS sporing

Du kan følge med i præcis hvor og hvornår telefonen har været på et givent sted. Dette kan også gøres i realtid.

Blokering og overvågning af specifikke hjemmesider

Du kan blokere både hjemmesider og apps på telefonen. Samtidig ville du kunne holde øje hvilken hjemmesider der har været besøgt på telefonen.

Hold øje med alle tekstbeskeder og emails

Du kan følge med i alle teksbeskeder både modtaget og sendt fra telefonen, også selvom de er blevet slettet. Du kan også læse alle emails.

Se alle videoer og billeder på telefonen

Nummer visning. Du kan se numre, kontakt informationer og navne på både indgående og udgående kald.

Mspy er usynlig på telefonen, og brugeren af mobilen kan derfor ikke ikke vide eller følge med i selve overvågningsprocessen. Det vil for nogle virke grænseoverskridende for hvad nu hvis dette værktøj misbruges?


IT kriminalitet er stærkt stigende, og snyd, svindel og fusk med elektroniske enheder som computere og telefoner er noget vi alle kender til. Enten har vi muligvis selv været et offer, eller også kender man som regel en eller flere der er blevet udsat for dette.


En app som Mspy ville være guld for tyveknægte til at aflure fortrolige oplysninger fra uvidende mennesker. Der er naturligvis sikkerhedsforanstaltninger der gør det sværere at skaffe sig adgang til værktøjet hvis det er installeret på en telefon. Hackerne er dog efterhånden blevet dygtige nok til at kunne benytte en app som netop Mspy til at stjæle oplysninger de kan bruge til en eller anden form for økonomisk svindel.


Hvis man går og overvejer at købe dette stykke software, så er det helt klart vores anbefaling at man undersøger hvad det er man får, og ikke mindst hvad andre synes om dette. Tanken om at holde øje med dit barns færden er bestemt ikke nogen dårlig ide, men samtidig kan vi også se at Mspy kan benyttes på måder der er lige på grænsen til hvad der er lovligt.


Ville du have noget imod at et en arbejdsgiver holdt øje med din arbejdstelefon, også uden du vidste det?

コメント


bottom of page