top of page
Forfatters billedeThomas Pedersen

5 gratis online IT-sikkerheds kurser du bør tjekke ud

Cybersikkerhedskompetencer er i høj efterspørgsel på tværs af brancher. At gennemføre dette kursus vil booste dit CV, åbne op for nye jobmuligheder og øge dit indtjeningspotentiale.


IT Sikkerheds-kursus, Cybersikkerhed, Uddannelse, IT-drift, Kryptografi, IT-administration, Netværk, IT-sikkerhed

Grundlæggende IT-sikkerhed


Det er altafgørende at sikre en organisations sikkerhed, og hver enkelt medarbejders kollektive indsats er afgørende for at sikre sig mod cybertrusler. Implementering af et virksomhedsdækkende sikkerheds-bevidsthedstræningsinitiativ skiller sig ud som en af ​​de mest effektive foranstaltninger til at beskytte organisationen.


Dette er et grundlæggende IT-sikkerhedskurses, som dækker en bred vifte af emner, der sigter mod at udstyre alle med væsentlig viden og færdigheder.



Kryptografi


Igennem dette program vil du blive udstyret med viden og færdigheder til at beskytte information, der garanterer dens integritet, fortrolighed, ægthed og ikke-afvisning.


Efterhånden som du udvikler dig, får du et solidt kendskab til kryptografiske principper og deres praktiske anvendelser. Du lærer at implementere sikre protokoller, forstå nøglestyringskoncepter, håndtere kritisk administration og validering og dykke ned i området for Public Key Infrastructure. Gør dig klar til at udforske kryptografiens fascinerende verden og dens vitale rolle i moderne sikkerhed.



Netværk-sikkerhed


Gennem dette program får du omfattende indsigt i netværksstrukturer, datatransmissionsmetoder, transportformater og de sikkerhedsstrategier, der anvendes til at opretholde integriteten, tilgængeligheden, godkendelsen og fortroligheden af ​​transmitterede oplysninger. Både offentlige og private kommunikationsnetværk vil blive grundigt udforsket og diskuteret.


Kursusmål:


1. Undersøg sikkerhedsproblemer i forbindelse med netværk.

2. Anerkend beskyttelsesforanstaltninger for telekommunikationsteknologier.

3. Etabler protokoller til styring af netværksadgang.

4. Identificer procedurer til styring af sikkerhed inden for lokale netværk (LAN'er).

5. Beskriv driften og konfigurationen af ​​netværksbaserede sikkerhedsenheder.

6. Implementere og drive trådløse teknologier effektivt og sikkert.


Efter ​​dette kursus vil du være veludstyret med viden og færdigheder til at beskytte kommunikationsnetværk og beskytte følsomme data i nutidens sammenkoblede verden.



IT drift-sikkerhed


Dette kursus dykker ned i grundlæggende sikkerhedskoncepter og deres praktiske anvendelse i den daglige drift og administration af virksomhedens computersystemer og den information, de hoster. Etiske overvejelser, med et særligt fokus på (ISC)² Code of Ethics, understøtter alle diskussioner relateret til informationssikkerhed, og SSCP-kandidater vil blive evalueret på deres viden om disse principper. I betragtning af de tillidsposter, som informationssikkerhedsprofessionelle har, er den største integritet altafgørende.


Igennem dette kursus lærer du adskillige centrale informationssikkerhedsprincipper, som har enorm betydning. CIA-triaden (Fortrolighed, Integritet og Tilgængelighed) tjener som grundlaget for næsten alle vores bestræbelser inden for informationssikkerhed. SSCP-kandidater skal ikke kun forstå disse principper grundigt, men også demonstrere deres evne til at anvende dem i forskellige scenarier.


Derudover dækker dette domæne andre væsentlige sikkerhedskoncepter, herunder privatliv, mindste privilegier, ikke-afvisning og adskillelse af opgaver. Disse begreber udgør en afgørende del af den videnbase, der kræves for at udmærke sig i informationssikkerhedsroller.



Systemer og applikations-sikkerhed


I løbet af dette kursus får du en omfattende forståelse af computerkode, der falder ind under kategorien skadelig eller ondsindet. Vi vil dække både tekniske og ikke-tekniske angrebsvektorer og dykke ned i, hvordan organisationer kan beskytte sig mod disse trusler. Kurset vil udforske begreber inden for slutpunktsenhedssikkerhed, cloud-infrastruktursikkerhed, sikring af big data-systemer og sikring af sikkerheden i virtuelle miljøer.


Kursusmål:


1. Genkend og identificer ondsindede kodeaktiviteter.

2. Beskriv ondsindet kode og udforsk forskellige modforanstaltninger.

3. Forstå de processer, der er involveret i drift af slutpunktsenhedssikkerhed.

4. Definer processer til administration af mobile enheder.

5. Udforsk processen med at konfigurere skysikkerhed.

6. Få indsigt i at sikre big data-systemer effektivt.

7. Opsummer processen med at sikre virtuelle miljøer.


Efter dette kursus vil du være godt rustet til at identificere og adressere sikkerhedssårbarheder i systemer og applikationer, hvilket gør dig til et uvurderligt aktiv i at beskytte organisationer mod potentielle cybertrusler.



Comments


bottom of page