top of page

Azure Firewall integrerer Illumio Zero-Trust

Opdateret: 11. okt. 2023


Microsoft, Azure, Illumio, Firewall, Zero-trust, Firewall-politikstyring, Cloud-miljøer, IT-sikkerhed

Azure Firewall forbedrer sikkerheden gennem integration med Illumio. Nul-trust cybersikkerhedsinnovator, Illumio Inc., har officielt lanceret en ny samarbejdsløsning i partnerskab med Microsoft Corp., der har til formål at styrke sikkerhedsfunktionerne i Azure Firewall.


Introduktionen af ​​Illumio til Microsoft Azure Firewall etablerer et centralt Zero-trust håndhævelsespunkt, der muliggør visualisering og sikring af alle interaktioner mellem Azure-ressourcer, når de krydser Azure Firewall. Denne tjeneste styrker ikke kun forsvar mod ransomware og forskellige cybertrusler, men optimerer også effektiviteten og værdien afledt af Azure Firewall som en strategisk sikkerhedsinvestering.


"Illumio til Microsoft Azure Firewall forenkler implementeringen af ​​nul-tillidsprincipper og revitaliserer firewall-politikstyring" - Narayan Annamalai, GM, Microsoft

Etosen om nul tillid inden for cybersikkerhedsparadigmet bygger på den forudsætning, at alle brugere og enheder skal behandles som potentielle sikkerhedsrisici, uanset deres placering inden for netværkets perimeter. Denne tilgang nødvendiggør kontinuerlig validering af identitet og autorisation til ressourceadgang, hvilket mindsker potentialet for databrud og begrænser sideværts bevægelse af ondsindede aktører.


Denne nye løsning, der er udviklet til at betjene organisationer, der er interesserede i at mindske risikoen for brud og dyrke cyberresiliens, giver Azure Firewall-brugere mulighed for at styrke og beskytte deres virksomheds cloud-miljøer. Det fungerer som gateway for data, når det navigerer i det hybride sky-økosystem, og spiller derved en central rolle i at beskytte følsomme aktiver. Illumio til Azure Firewall muliggør innovativt granulær beskyttelse af særskilte segmenter i skylandskabet ved at etablere en problemfri overensstemmelse mellem en Azure-ressources metadata og dens tilknyttede arbejdsbelastning og etiketter i Illumio-økosystemet.


Kontekstbevidste sikkerhedsregler


En vigtig fordel ved denne tjeneste ligger i dens strømlinede proces til oprettelse af politikker. Illumio fremhæver begrænsningerne ved konventionelle firewall-konfigurationer, der ofte forankrer sikkerhedsregler til dynamiske elementer som IP-adresser eller værtsnavne i det stadigt udviklende skylandskab. Med Illumio til Azure Firewall kan organisationer nu lave kontekstbevidste sikkerhedsregler, der i sagens natur tilpasser sig udsving i Azure-implementeringer.


Tjenesten introducerer en forbedret applikations-oppetidsfunktion, der sætter virksomheder i stand til at forfølge innovation og ekspansion, fri for bekymringer om utilsigtede afbrydelser af missionskritiske applikationer. Gennem en simuleringstilstand kan sikkerhedsteams omhyggeligt vurdere implikationerne og konsekvenserne af deres sikkerhedspolitikker forud for deres fuldskalahåndhævelse, hvilket giver et sikkerhedsnet for applikationer og arbejdsbelastninger.


Strømliner implementeringen af sikkerhedsforanstaltninger


Denne løsning skalerer også konceptet om nul tillid til virksomhedsforhold, med dens nul-tillid segmenteringskontroller, der effektivt minimerer nedfaldet fra cyberangreb. Dette mindsker igen en organisations overordnede risikoprofil, samtidig med at dens modstandskraft styrkes. Illumio til Azure Firewall giver samtidig brugerne et forenklet, kontekstcentreret overblik over kommunikation, der spænder over Azure Firewall og Azure netværkssikkerhedsgrupper, hvilket strømliner prioriteringen og implementeringen af ​​effektive sikkerhedsforanstaltninger.


Narayan Annamalai, General Manager hos Microsoft, bemærkede den forestående lancering og sagde: "Illumio til Microsoft Azure Firewall forenkler implementeringen af ​​nul-tillidsprincipper og revitaliserer firewall-politikstyring."

Comments


bottom of page