top of page

Bevarstorebededag.dk ramt af hackere

Tirsdag aften blev hjermmesiden bevarstorebededag.dk hård prøve, da hackere forsøgte at "oversvømme" siden med et DDoS-angreb, siden blev oprettet for at indsamle underskrifter mod den danske regerings planer om at afskaffe Bededag. Dette forårsagede en afbrydelse af indsamlingen af underskrifter, som allerede havde oversteget 220.000 den dag.


bevarstorebededag.dk hacket

Michael Jacobsen, direktør for Dansk Fagforening (FH), meddelte nyheden tirsdag morgen og udsendte en erklæring, hvori han fordømte dette ondsindede angreb. FH tog initiativ til denne underskriftsindsamling, som et udtryk for offentlig modstand mod de foreslåede ændringer af den danske lovgivning om religiøse helligdage.


Michael Jacobsen oplyser samtidig, at borgerne stadig kan skrive under. Det seneste bekræftede antal underskrifter er ifølge organisationen 220.000.


FH har selv opdaget angrebet og tager det meget alvorligt. Der foretages løbende overvågning og test for mistænkelige mønstre og indtastninger for at sikre, at lignende forsøg på forstyrrelser ikke gentager sig.

Jacobsen bemærkede desuden, at systemet bag indsamlingen automatisk fjerner dubletter. Det betyder, at e-mail-adresser ikke kan bruges flere gange til at registrere en signatur, hvilket forhindrer enhver form for svigagtig aktivitet i at finde sted.

Det er vigtigt at bemærke, at denne underskriftsindsamling ikke udgør et borgerforslag eller har nogen reel indflydelse på de danske politikere på Christiansborg; den tjener blot som en måde for danske borgere at udtrykke deres modstand mod foreslåede ændringer.

Commentaires


bottom of page