top of page

Binance rækker ud til low-cap kryptoprojekter i forsøg på at forstærke handelsaktiviteten

Opdateret: 11. okt. 2023I en bestræbelse, der er centreret om at forfine handelsdynamikken, har den fremtrædende kryptovalutabørs, Binance, lanceret en "risikostyringskampagne" rettet mod specifikke kryptoforetagender karakteriseret ved relativt beskeden markedsværdi eller tokens viklet ind i mindre likvide handelspar.


"I løbet af den foregående uge har vores team været i kontakt med en lille samling af projekter, der har opført digitale aktiver på vores platform, som en del af en løbende bestræbelse inden for risikostyring" - Talsmand fra Binance

Binance, kendt som verdens største kryptobørs med hensyn til handelsvolumen, har indledt kommunikation med udvalgte kryptoprojekter, der huser tokens med begrænset likviditet. Dette initiativ er som nævnt designet til at styrke sikringen af ​​likviditet.


En talsmand, der kommunikerede via e-mail med CoinDesk, uddybede: "I løbet af den foregående uge har vores team været i kontakt med en lille samling af projekter, der har opført digitale aktiver på vores platform, som en del af en løbende bestræbelse inden for risikostyring."


Talsmanden forklarede yderligere og indikerede, at disse projekter, med handelspar, der udviser forholdsvis afdæmpet markedslikviditet og/eller en formindsket markedsværdi, potentielt kunne udsætte brugerne for en række risici, herunder spøgelset af markedsmanipulation.


Ifølge en tidligere rapport fra The Block har Binance søgt detaljeret indsigt i de market makers, der er tilknyttet disse projekter. Den har også spurgt, om disse enheder ville være i stand til at allokere op til 5% af deres cirkulerende tokens til Binances opsparingspuljer. En sådan tildeling ville blive gengældt med renter.


Lignende tilfælde af sådanne anmodninger er dukket op i ubekræftede skærmbilleder spredt på X, den sociale medieplatform, der tidligere blev anerkendt som Twitter.


Talsmanden formidlet, "Vores primære mål gennem denne opsøgende indsats inden for risikostyring er at motivere projektteams til at omfavne de foreslåede foranstaltninger, der kan styrke deres likviditetssikring." Talsmanden tilføjede: "At engagere støtte fra market makers er en tilgang til at styrke sådanne sikkerhedsforanstaltninger."

Comments


bottom of page