top of page

Bitwarden Lancerer “Hackerens guide til sikring af din organisation”

Den etiske hacker Rachel Tobac afslører de mest udbredte trusler inden for cybersikkerhed i dag og deler konkrete skridt, virksomheder og medarbejdere kan tage for at forblive beskyttede.


Bitwarden, Rachel Tobac, Cybersikkerhed, Cybersecurity Awareness Month, Gratis E-bog, IT-sikkerhed

Bitwarden, lederen inden for adgangskodehåndtering, annoncerede i dag sin dedikation til cybersikkerhedsuddannelse med en omfattende hackerens guide til at forblive sikker online samt ved at deltage i den 20. Cybersecurity Awareness Month. Grundlagt i 2004 og afholdt hver oktober, er Cybersecurity Awareness Month et samarbejdsprojekt mellem virksomheder, offentlige myndigheder, stammesamfund og enkeltpersoner med det formål at fremme bevidsthed om cybersikkerhed og bedste praksis for onlinesikkerhed.


"Teknologien bevæger sig hurtigt. Det gør hackere også" Rachel Tobac, administrerende direktør for SocialProof Security

For at fremhæve månedens nøgletemaer indgik Bitwarden et samarbejde med den etiske hacker, Rachel Tobac, for at skabe en detaljeret guide til at beskytte din organisation mod cyberkriminelle. I denne e-bog analyserer Tobac de almindelige teknikker, som hackere bruger til at infiltrere konti - og hvordan du kan beskytte dig imod dem.


"Teknologien bevæger sig hurtigt. Det gør hackere også," sagde Rachel Tobac, administrerende direktør for SocialProof Security, "Men ved du, hvad der ikke bevæger sig hurtigt? Menneskelige vaner. Vores hjerner er kodet til at falde for de samme svindelnumre, vi har faldet for siden tidernes morgen. Selv nu bliver folk og virksomheder hacket på de samme måder - igen og igen. Men det behøver ikke være sådan!"


Tobac foreslår følgende skridt, enkeltpersoner og organisationer kan tage for at minimere cybersikkerhedsrisici:


"Først skal du gøre dig selv og dit team bekendt med de overtalelsesprincipper, vi bruger under hacking, så du kan genkende og afværge social ingeniørkunst. Derefter skal du bevæbne dig selv og din organisation med den rette teknologi, eksempelvis; password managers og den rigtige multifaktorautentificering til din trusselsmodel. Endelig, fordi teknologien bevæger sig så hurtigt, kan du fremtidssikre din sikkerhed ved at forstå de risici, der kommer næste gang, og de værktøjer, du kan bruge til at forsvare dig imod disse nye trusler."


Fra og med i år er det nye tema for Cybersecurity Awareness Month "Sikre vores Verden," som trækker paralleller til de håndgribelige foranstaltninger, der gives i Rachel Tobacs e-bog, med fokus på:


  • At forstå fordelene ved at bruge en adgangskodehåndteringsprogram og afkræfte eksisterende myter om adgangskodehåndteringsprogrammets sikkerhed og brugervenlighed.

  • At aktivere multifaktorautentificering på personlige enheder og forretningsnetværk.

  • At genkende og rapportere phishing - stadig en af de primære trusselsaktioner, der bruges af cyberkriminelle i dag.

  • At installere opdateringer regelmæssigt og aktivere automatiske opdateringer.


At blive fortrolig med de almindelige taktikker, hackere bruger, og implementere enkle men robuste sikkerhedsforanstaltninger giver enhver mulighed for at øge deres egen sikkerhed eller den for deres team eller virksomhed - alt sammen udforsket i dybden i hackerens guide til at beskytte din organisation.


Cybersecurity Awareness Month fortsætter med at opbygge momentum og påvirke med det mål at give alle den information, de har brug for, for at forblive sikrere og mere sikre online. Bitwarden er stolt over at støtte denne vidtrækkende bevidsthed og uddannelsesinitiativ om onlinesikkerhed, som er fællesstyret af Cybersecurity and Infrastructure Security Agency og National Cybersecurity Alliance.


Download Rachel Tobacs og Bitwardens e-bog gratis her: "Hackerens guide til at beskytte din organisation"


Om Bitwarden


Bitwarden giver virksomheder, udviklere og enkeltpersoner mulighed for at opbevare og dele følsomme data sikkert. Med en gennemsigtig, åben kildekode tilgang til adgangskodehåndtering, hemmelighedsstyring og adgang uden adgangskode gør Bitwarden det nemt for brugere at udvide robuste sikkerhedspraksisser til alle deres online oplevelser. Grundlagt i 2016 støttes Bitwarden af et passioneret globalt fællesskab af sikkerhedseksperter og entusiaster. Virksomheden har hovedsæde i Santa Barbara, Californien og har et globalt distribueret team. Læs mere på bitwarden.com.


Om Rachel Tobac


Rachel er en hacker og administrerende direktør for SocialProof Security, hvor hun hjælper folk og virksomheder med at beskytte deres data ved at træne dem og udføre penetrationstest med fokus på social ingeniørkunst. Rachel var også vinder af DEF CON's vilde tilskuerbegivenhed, Social Engineering Capture the Flag konkurrencen, i 2. år i træk. Rachel har delt sine virkelige historier om social ingeniørkunst med NPR, Last Week Tonight with John Oliver, The New York Times, CNN, NBC Nightly News with Lester Holt og mange flere.

Comments


bottom of page