top of page

BlackFog vinder CyberSecurity Breakthrough Awards 2023.

BlackFog, ekspert inden for beskyttelse mod ransomware og anti-dataudfiltrering, er blevet anerkendt som Årets løsning til påvisning af datalækage i 2023 CyberSecurity Breakthrough Awards Program.


BlackFog, Cybersecurity Breakthrough Awards, Cybersikkerhed, Cyberangreb,. Malware, Ransomware, Datalækage, IT-sikkerhed

CyberSecurity Breakthrough er en uafhængig markedsorganisation, der anerkender de bedste virksomheder, teknologier og produkter på det globale informationssikkerhedsmarked.


BlackFogs anti-dataudfiltrerings (ADX) teknologi filtrerer netværkstrafik i realtid for effektivt at stoppe cyberangreb, før de sker. Ved hjælp af avancerede AI-baserede algoritmer forhindrer BlackFog uautoriseret dataudfiltrering fra en enhed og et netværk.


Løsningen fokuserer på at beskytte forretningshemmeligheder, personligt identificerbare oplysninger, datatyveri og afpresning.


I den moderne hybridarbejdsplads forhindrer BlackFog angribere i at infiltrere et netværk, bevæge sig lateralt, stjæle data og holde brugere som gidsler. BlackFog opdager over 99% af alle nuværende malware-stammer og beskytter mod eksterne og interne trusler.


Dr. Darren Williams, CEO og grundlægger af BlackFog, siger: "Vi er ærede over at modtage prisen 'Årets løsning til påvisning af datalækage' fra CyberSecurity Breakthrough."


"Med 90% af ransomware-angrebene, der nu udfiltrerer data, er det vigtigere end nogensinde at beskytte en organisations intellektuelle ejendom og kundedata" Dr. Darren Williams, CEO og grundlægger af BlackFog

"Risikoen ved en datalækage er nu uholdbar for de fleste organisationer, især når man tænker på omkostningerne ved at afhjælpe, regulere og juridiske omkostninger. Forebyggelse er nøglen til at sikre forretningskontinuiteten," siger Darren Williams.


Missionen for CyberSecurity Breakthrough Awards er at hylde fremragende præstationer og anerkende innovation, hårdt arbejde og succes i forskellige kategorier inden for informationssikkerhed, herunder sky-sikkerhed, trusselsdetektion, risikostyring, svindelbekæmpelse, mobil sikkerhed, e-mail sikkerhed og mange flere.


"I stedet for at fokusere på periferien og forsøge at holde angribere ude, tager BlackFog en anden tilgang med deres ADX-teknologi" - Steve Johansson, CEO, CyberSecurity Breakthrough

Årets CyberSecurity Breakthrough-program tiltrak tusindvis af nomineringer fra over 20 lande verden over. Steve Johansson, administrerende direktør for CyberSecurity Breakthrough, siger: "I stedet for at fokusere på periferien og forsøge at holde angribere ude, tager BlackFog en anden tilgang med deres ADX-teknologi."


"Ransomware er den største trussel inden for cybersikkerhed, og data er den ultimative præmie, hvor vellykkede angreb resulterer i uautoriseret datastjæling. BlackFog leverer en ny paradigme i kampen mod ransomware og cyberangreb ved at gå ud over første og anden generations teknologier som antivirus og EDR/XDR."


"Ved at fokusere på ADX beskytter BlackFog i sidste ende organisationer mod afpresning og sikrer deres mest værdifulde aktiv: nemlig data" Steve Johansson, CEO, CyberSecurity Breakthrough

Derudover udarbejder BlackFog den månedlige rapport om tilstanden af ransomware, som detaljerer offentligt og ikke-offentligt kendte ransomware-angreb. Informationerne inkluderer centrale tendenser inden for ransomware såsom angrebsmetoder, angrebsrater pr. land, branche, aktive trusselgrupper, størrelser af ofre og mere.


I andre præstationer blev BlackFog anerkendt som en Guldaftensvinder i Cybersecurity Excellence Awards for Bedste Virtuelle CISO-tilbud og Sølvaftensvinder for Ransomware-beskyttelse og Mest Innovative Cybersikkerhedsfirma i 2023. BlackFog vandt også en Globe-pris i 2023 for rapporten om tilstanden af ransomware, som anerkender enestående bidrag til at sikre det digitale landskab.

Comentarios


bottom of page