top of page

Circles CEO optimistisk om Bitcoin ETF-godkendelse

I et interview med Bloomberg, siger Jeremy Allaire, medstifter og administrerende direktør for Circle, at han har tillid til, at den kommende bølge af Bitcoin-børshandlede fonde (ETF'er) vil modtage myndighedsgodkendelse, da han mener, at regulatorer nu har adresseret tidligere bekymringer.


WEF, World Economic Forum,  Bloomberg, Circle, Bitcoin ETF

Allaire talte til Bloomberg på World Economic Forum i Tianjin, Kina, og fremhævede de fremskridt, der er gjort med at etablere modne markedsstrukturer, der vil understøtte sådanne finansielle produkter.


Ifølge Allaire bidrager tilstedeværelsen af ​​modne spotmarkeder, velreguleret depotinfrastruktur og robust markedsovervågning til et mere gunstigt miljø for ETF-godkendelse. Han udtalte: "Mange af de tidligere bekymringer bliver behandlet, hvilket tyder på, at disse typer produkter er mere tilbøjelige til at blive godkendt til generel investoradgang."


Adskillige fremtrædende kapitalforvaltere, herunder BlackRock (BLK) og Invesco (IVZ), har indsendt ansøgninger om spot Bitcoin ETF'er til U.S. Securities and Exchange Commission (SEC). Udviklingen af ​​en markedsovervågningsmekanisme anses for at være afgørende for at opnå godkendelse af disse ETF'er, svarende til de krav, der er fastsat af Ontario regulatorer for lanceringen af ​​Bitcoin ETF'er i Toronto.


Ikke alle er helt begejstre for Blackrock’s interesse for en Bitcoin ETF, bla. udtaler guld entusiasten Peter Schiff sig ret negativt på Twitter:


"Why did @BlackRock file for a #Bitcoin ETF when they know all previous applications have been rejected? Maybe #BlackRock bought Bitcoin on the last drop, then applied for an ETF knowing the news would result in a rally, allowing BlackRock to sell its Bitcoin for a large gain" Peter Schiff, goldbug

Nylige data indikerer, at investorernes interesse for Bitcoin og kryptovaluta, i det hele taget, fortsat er betydelig. ProShares' Bitcoin Strategy ETF (BITO), en Bitcoin futures-fond, oplevede sin højeste ugentlige tilgang i over et år, med investorer, der bidrog med $65 millioner, som rapporteret af CoinDesk.


Under Bloomberg-interviewet nævnte Allaire også, at Circle har oplevet stigende efterspørgsel efter digitale dollars på nye markeder.

Comentarios


bottom of page