top of page

Cisco og HPE går sammen om Cohesity cloud tjeneste

Opdateret: 11. okt. 2023

Cohesity, en førende datasikkerheds- og administrationsudbyder, har afsløret sit samarbejde med Cisco og Hewlett Packard Enterprise (HPE) for at tilbyde Cohesity Cloud Services (CCS).


Australien, Premier Minister, PM, NSA, National Sikkerhed, Cyberangreb, IT-sikkehed

Dette partnerskab har til formål at levere effektive datasikkerheds- og administrationsløsninger til virksomheder, der opererer i moderne hybrid- og multicloud-miljøer.


Alliancen med Cisco og HPE har vist sig gavnlig for Cohesity, da den har gjort det muligt for dem at udvide fordelene ved Cohesity Data Cloud til næsten 1.000 fælles kunder verden over. Siden 2017 har virksomhederne arbejdet sammen om at levere integrerede databeskyttelsesløsninger på Cisco UCS-servere og HPE ProLiant- og HPE Apollo-servere. Dette har forenklet datahåndtering, styrket cyberresiliens og lettet hurtig genopretning under cyberangreb eller katastrofer.


I øjeblikket kan Cohesity og Cisco prale af over 460 fælles kunder. Navnlig er Master Group og Pearl River Community College nylige eksempler på kunder, der nyder godt af Fort Knox, Cohesitys banebrydende cybervaulting-tjeneste.


“With more applications generating more data than ever before, customers face increased complexity and cost as they look to secure and manage their data while also improving cyber resilience and recovery” Jeremy Foster, SVP and general manager at Cisco

I mellemtiden har HPE og Cohesity samarbejdet om at hjælpe mere end 600 kunder, herunder Citizen Potawatomi Nation og Proliance Surgeons, med at skifte til en moderne platform, der strømliner datasikkerhed og -styring, hvilket forbedrer deres cyberresiliens.

Ifølge George Ciarrocchi, den administrerende direktør for systemer og netværk, informationsteknologi ved Millersville University, er målet at opnå mere med færre ressourcer i it-sektoren. Cohesity har vist sig at være en værdifuld partner, der giver den fleksibilitet, der er nødvendig for at vedtage en hybrid multicloud-model, samtidig med at målene for datasikkerhed, administration og omkostningsbesparelser tages op.


Curt Kwak, Chief Information Officer hos Proliance Surgeons, roste også Cohesity for dets bidrag til at tilbyde datasikkerheds- og administrationsløsninger, der tilpasser sig skiftende behov, samtidig med at den styrker cyberresiliens og reducerer kompleksiteten.


Midt i stigende trusler fra cyberkriminelle og kompleksiteten i at administrere data på tværs af hybride, lokale og multicloud-miljøer, er Cohesity Cloud Services opstået som en portefølje af fuldt administrerede datasikkerheds- og administrationstilbud. Hostet i Amazon Web Services og Microsoft Azure, denne SaaS-baserede tilgang forenkler styringen af ​​flere dataarbejdsgange, giver backup og gendannelse, cybervaulting, dataisolering, automatiseret katastrofegendannelse og trusselsforsvar som en tjeneste på en enkelt platform. Denne strømlining giver it-teams mulighed for at fokusere på kritiske forretningskrav i stedet for at administrere lokal infrastruktur, og derved øge produktiviteten, moralen og virksomhedens agilitet.


Med CIO'er og CISO'er, der søger omkostningseffektive løsninger til at forbedre cyberresiliens, mens de står over for stigende cybertrusler og strenge overholdelseskrav, er Cohesity Cloud Services blevet en attraktiv mulighed. Skiftet fra ældre til moderne hybride multicloud-modeller har ført til forbedrede sikkerhedsstillinger og hurtig genopretning efter cyberangreb.


Cohesity Cloud's innovationer


Chris Kent, vicepræsident for produkt- og løsningsmarketing hos Cohesity, understregede virksomhedens fokus på partnerskaber og innovation for at udvikle effektive og ligetil datasikkerheds- og administrationsløsninger til organisationer verden over. Han fremhævede den betydelige interesse fra store kunder, hvor hver femte nu bruger Cohesity Cloud Services, og cirka 25 % af nye kunder og ekspansionsforretninger kommer fra CCS. Derudover stammede omkring to tredjedele af CCS årlige tilbagevendende omsætning i de seneste fire kvartaler fra virksomhedskunder med en omsætning på over 1 mia. USD.


Kent nævnte nylige innovationer, såsom den SaaS-baserede cybervaulting-løsning, FortKnox og DataHawk, en tjeneste designet til at beskytte, detektere og genoprette fra cyber- og ransomware-angreb. Cohesity har udvidet sine cloud-tjenesters tilgængelighed ud over Amerika, Canada og Europa og når nye regioner som Singapore og Sydøstasien, Japan og Mellemøsten.


Jeremy Foster, SVP og general manager for Cisco Compute, anerkendte, at det voksende antal applikationer og datagenerering har ført til øget kompleksitet og omkostninger til sikring og styring af data samt forbedring af cyberresiliens og gendannelse. Med Cohesity Cloud Services sigter virksomhederne efter at bringe enklere og omkostningseffektive løsninger til deres kunder.


Cohesity Cloud Services er i øjeblikket tilgængelige fra Cohesity-, HPE- og HPE-forhandlere, og de vil blive gjort tilgængelige fra Cisco og deres kanalpartnere i kalenderåret 2023.

Comments


bottom of page