top of page

CrowdStrike vinder SC Awards 2023 med 2 nye titler

Opdateret: 11. okt. 2023

I en bemærkelsesværdig bedrift vandt CrowdStrike triumferende ved 2023 SC Awards og modtog to prestigefyldte priser.


SC Awards, CrowdStrike Security Cloud, AI, Kunstig Inte

Det anerkendte cybersikkerhedsfirma annoncerede stolt, at deres Falcon platform fik titlen som Best Enterprise Security Solution, mens Falcon Complete sikrede sig topplaceringen for Best Managed Detection and Response Service.


Denne dobbelte triumf følger tæt CrowdStrikes fortløbende sejr i kategorien Best Endpoint Security ved SC Awards Europe. Disse priser sætter fokus på exceptionelle produkter og tjenester, der ikke kun opfylder, men overgår kundernes forventninger, i kampen mod overhængende trusler og sofistikerede cyberangreb.


AI-drevet Falcon-platform


CrowdStrikes AI-drevne Falcon-platform har befæstet sin position som det foretrukne valg for titusindvis af virksomheder globalt og kan prale af en imponerende kundekreds, der omfatter over halvdelen af ​​Fortune 500 og mere end en fjerdedel af Global 2000.


Denne banebrydende platform kombinerer en enestående, letvægtsagent med en cloud-native arkitektur, sømløst integreret med trusselsintelligens og understøttet af menneskelig ekspertise på højeste niveau.


Denne formidable kombination leverer den hastighed, skala og effektivitet, der er afgørende for at forpurre moderne angreb, giver omfattende synlighed og beskytter kritiske områder af virksomhedens risiko, som omfatter endepunkter, cloud-arbejdsbelastninger, data og identitet.


En udvidelse af den brancheførende Falcon-platform, CrowdStrikes Falcon Complete MDR sætter en ny standard inden for administreret detektion og respons. Denne service tilbyder proaktiv trusselsjagt døgnet rundt, ekspertundersøgelse, integreret trusselsintelligens og præcis kirurgisk afhjælpning, hvilket giver organisationer af alle størrelser et formidabelt forsvar mod brud.


Raj Rajamani, Chief Product Officer hos CrowdStrike, understregede: "Dagens fragmenterede sikkerhedslandskab er en legeplads for modstandere, men den kraftfulde kombination af CrowdStrike Falcon-platformen og Falcon Complete MDR-tilbud imødekommer organisationers mest presserende behov - reducerer omkostningerne, reducerer antallet af punktprodukter og agenter, hvilket reducerer kompleksiteten og forenkler driften. Som en pioner inden for EDR, MDR og trusselsintelligens kombinerer CrowdStrike automatiseringens kraft med menneskelig ekspertise for at stoppe brud for vores kunder."


Om CrowdStrike


CrowdStrike, en global cybersikkerhedsleder, har omdefineret moderne sikkerhed med en af ​​verdens mest avancerede cloud-native platforme til beskyttelse af kritiske områder af virksomhedsrisiko – endpoints og cloud-arbejdsbelastninger, identitet og data.


Drevet af CrowdStrike Security Cloud og verdensklasse AI, CrowdStrike Falcon platformen udnytter realtidsindikatorer for angreb, trusselsintelligens, udviklende modstanderhåndværk og beriget telemetri fra hele virksomheden til at levere hyperpræcise detektioner, automatiseret beskyttelse og afhjælpning, elite trusseljagt og prioriteret observerbarhed af sårbarheder.


Formålsbygget i skyen med en enkelt letvægtsagentarkitektur leverer Falcon-platformen hurtig og skalerbar implementering, overlegen beskyttelse og ydeevne, reduceret kompleksitet og øjeblikkelig time-to-value.

Commentaires


bottom of page