top of page

Finske Insta skriver kontrakt med Lockheed Martin

Insta og Lockheed Martin underskriver samarbejdsaftale om udvikling af næste generations netværkssikkerheds- og gateway-løsninger. Det finske højteknologiske firma Insta og Lockheed Martin Corporation har underskrevet en samarbejdsaftale om udvikling af næste generations sikkerheds- og gateway-løsninger.


Insta, Finland, Lockheed Martin, næste generations netværkssikkerheds- og gateway-løsninger, Flyelektronik, IT-sikkerhed

Dette er den første aftale under indirekte industrielt samarbejde i forbindelse med Finlands erhvervelse af 5. generation F-35.


I løbet af projektet vil Insta og Lockheed Martin sammen udvikle en Cross Domain-løsning, en bi-directional næste generations netværkssikkerheds- og gateway-løsning til krævende militær brug, der muliggør samarbejde i forskellige sikkerhedsniveau-netværk.


Insta, der fokuserer på smart teknologi og cybersikkerhed, har lang erfaring med at udvikle krævende datafiltrerings-, netværkssikkerheds- og datakrypteringsløsninger. Med dette samarbejde bliver løsningen yderligere udviklet til fremtidige behov inden for datafiltrering.


"Samarbejdet giver os mulighed for at udvide vores omfattende og alsidige produktfamilie af netværkssikkerheds- og datakrypteringsløsninger" Petri Reiman, Senior Vice President, Insta

Ved at kombinere ekspertisen og teknologiske evner hos begge virksomheder er målet med det toårige projekt at udvikle et produkt, der også kan tilbydes på det internationale marked.


"Samarbejdet giver os mulighed for at udvide vores omfattende og alsidige produktfamilie af netværkssikkerheds- og datakrypteringsløsninger. Denne type gateway-løsning er nødvendig i multi-domæne operationer. Kommando- og kontrolsystemer er i høj grad afhængige af taktiske kommunikationsevner for at koordinere og udføre operationer effektivt, og vores løsninger adresserer både cyber- og operationelle sikkerhedsaspekter," fortæller Petri Reiman, Senior Vice President hos Insta.


Insta er en strategisk partner for de finske forsvarsstyrker og en af ​​Finlands vigtigste partnere inden for cybersikkerhed. Vi tilbyder et bredt udvalg af tjenester lige fra rådgivning til forebyggelse af cyberangreb og fra netværkssikkerhed til sikker digital enhedsidentitet.


Insta har opereret på forsvarsmarkedet i mere end 50 år, og leverer kommando- og kontrol-løsninger, samt sikre kommunikationsløsninger og livscyklus-tjenester inden for flyelektronik. Instas tjenester og produkter er betroede af virksomheder og offentlige organisationer i Finland og i udlandet.

Opmerkingen


bottom of page