top of page

Google’s AI assistant kan nu læse dine emails

Googles AI-værktøj til samtale, Bard, har gennemgået en betydelig opgradering, der gør det muligt for det at verificere oplysninger fra søgeforespørgsler og integrere med apps som Google Drive, Docs og Flights.


Google’s AI assistant, Bard, Apps, Google Drive, Docs, Flights, AI, Kunstig Intelligens, Generativ AI

En bemærkelsesværdig funktion er dens evne til at scanne e-mails eller dokumenter for at udtrække relevant information til rejseplanlægning eller præsentationer. Brugere har fleksibiliteten til at aktivere eller deaktivere disse udvidelser efter behov. Denne opdatering repræsenterer et afgørende skridt fremad i at udnytte AI til databehandling.


Hvad er Bard?


Google's AI værktøj Bard er en avanceret samtalegenererende chatbot udviklet af Google. Det er baseret på LaMDA familien af store sprogmodeller og senere PaLM LLM framework. Bard repræsenterer en betydelig skridt fremad inden for kunstig intelligens og samtaleteknologi.


Bard er designet til at forstå og reagere på menneskelige samtaler på en naturlig og intuitiv måde. Det er i stand til at håndtere komplekse spørgsmål og give sammenhængende svar, hvilket gør det til et kraftfuldt værktøj til informationsindsamling og kommunikation.


En af Bard's bemærkelsesværdige egenskaber er dens evne til at "dobbelttjekke" information, der er udledt fra søgeforespørgsler. Dette bidrager til at forbedre nøjagtigheden og pålideligheden af de oplysninger, den leverer.


Derudover er Bard blevet integreret med forskellige Google-apps som Google Drive, Docs og Flights, hvilket gør det muligt for brugerne at trække relevant information fra emails og dokumenter til brug i fx rejseplanlægning eller præsentationer.


Brugerne har mulighed for at aktivere eller deaktivere Bard Extensions efter behov, hvilket giver dem kontrol over, hvornår og hvordan Bard skal bruges.


Google’s AI assistant, Bard, Apps, Google Drive, Docs, Flights, AI, Kunstig Intelligens, Generativ AI

Bard repræsenterer en vigtig udvikling inden for brugen af AI til informationshåndtering og kommunikation. Dets evne til at forbedre søgeresultater og effektivt analysere komplekse data gør det til et potent værktøj for både individuelle brugere og virksomheder.


Med tiden kan vi forvente yderligere fremskridt og integreringer, der udvider Bard's funktionaliteter og anvendelsesområder.

Comments


bottom of page