top of page

NFT'er og Web3: Spil, loyalty og underholdning

Spil-, loyalitets- og underholdningssektoren er på nippet til transformative ændringer, takket være Web3-teknologier som NFT'er og DAO'er. I vores samtale med brancheeksperter dykker vi ned i, hvordan disse udviklinger former landskabet. Desuden demonstrerer de nylige digitale partnerskaber annonceret af Nike og Puma den vedvarende relevans af Web3.


NFT, Fortnight, Nike, Puma, GutterMelo, Crypto, Blockchain, Web3

Denne artikel udforsker indsigt fra fagfolk på tværs af disse brancher og fremhæver vejen til masseadoption, som mod forventning kan udfolde sig på subtile måder.


Giganter som Nike og Puma går foran


Globale fodtøjsgiganter Nike og Puma har for nylig etableret partnerskaber og introduceret digitale sneaker-udgivelser, der prioriterer både brugbarhed og gennemtænkt design. Denne udvikling bekræfter Web3's vedvarende indflydelse. Lad os se nærmere på deres initiativer.


Store sneakermærker fortsætter med at samarbejde med både Web2- og Web3-enheder for at tilbyde digitale samleobjekter til deres omfattende fanbase. Disse samarbejder prioriterer praktisk anvendelighed og gennemtænkt design, hvilket illustrerer, at Web3-integration ikke behøver at føles konstrueret eller besværlig for globale brands.


Massiv tilgang af nye brugere


Industrieksperter fra spil-, loyalitets- og underholdningsfelterne fremlagde overbevisende argumenter for, hvorfor deres respektive sektorer er klar til at drive masseudbredelsen af ​​Web3. På trods af de udfordringer, som det bredere kryptovalutamarked står over for, er stemningen omkring Web3 og dens potentiale for en decentraliseret, skabercentreret digital fremtid fortsat positiv.


Underholdning forstærker integration af Web3


Ledere i underholdningsindustrien hævder, at visuelle medier, såsom tv-shows og film, har potentialet til gradvist at introducere masserne til Web3. Mainstream-adoption, antyder de, vil sandsynligvis udfolde sig ubevidst, lettet af denne teknologi. Chris Jacquemin, Head of Digital Strategy hos WME, et globalt talentbureau, hævder, "Mainstream-adoption vil sandsynligvis ligne mindre et bevidst valg og vil tilfældigvis blive drevet af denne teknologi."


NFT boom afhænger af fans


NFT'er har gjort det muligt for kunstnere at regulere distributionen af ​​deres billetter og tilskynde til fanengagement, som eksperter i billet- og loyalitetssektoren bekræfter. David Marcus, EVP of Music hos Ticketmaster, forklarer, at kunstnere, der skaber deres egne NFT'er, kan udforske token-gatede salg, hvilket giver dem mulighed for at forbinde token-indehavere med eksklusive frynsegoder, oplevelser før showet og tidlig adgang til kommende tourbilletter. Denne innovative tilgang til faninteraktion har potentialet til at give næring til et mere levende og engageret samfund.


Ejerskab af virtuelle aktiver i spil


Ledere i spilindustrien fremhæver, at spillere verden over bruger milliarder af dollars årligt på aktiver i spillet uden egentlig at eje dem. NFT'er revolutionerer imidlertid dette paradigme ved at give spillerne muligheden for at købe, sælge og handle med aktiver, hvilket giver dem værdi både inden for og uden for spillet. Spencer Tucker, Chief Gaming Officer hos Yuga Labs, understreger betydningen af ​​at "få noget tilbage for det, du putter i det, i form af at have en form for interoperabelt hjælpeprogram." Denne nyfundne følelse af ejerskab kan omforme spiloplevelsen og forbedre dens tiltrækningskraft.


Nike & Epic Games


Nike udvider sit digitale fodaftryk gennem et nyt partnerskab, der bringer ".SWOOSH-oplevelsen" til Fortnites store brugerbase på 240 millioner spillere. Samarbejdet, med titlen "Airphoria", involverer Nike, Fortnite-skaberen Epic Games og brandet spilbygger Beyond Creative.

NFT, Fortnight, Nike, Puma, GutterMelo, Crypto, Blockchain, Web3

Spillere kan vælge at forbinde deres digitale genstande på tværs af både Fortnite- og .SWOOSH-økosystemerne. En talsmand for Epic Games forklarer, at denne bestræbelse har til formål at integrere Nikes Air Max-mærke i Fortnite-universet, der omfatter kosmetik, Fortnite-øer og kontoforbindelser mellem Nike og Epic. Dette samarbejde demonstrerer den sømløse integration af kendte mærker i Fortnites fordybende verden, og viser potentialet i Web3-teknologi til at forbedre brugeroplevelser og bygge bro mellem digitale og fysiske domæner.


Puma og NFT-aktiverede sneakers


Det globale sneakermærke Puma har også omfavnet kraften i NFT'er ved at udgive en ny serie af sneakers kaldet "GutterMelo MB.03." Denne livlige kollektion er resultatet af et samarbejde mellem Puma, Web3 streetwear-mærket Gutter Cat Gang og NBA-spilleren LaMelo Ball.


NFT, Fortnight, Nike, Puma, GutterMelo, Crypto, Blockchain, Web3

Det, der adskiller disse sneakers, er deres forbindelse til NFT'er, som forbinder kicks fra den virkelige verden til digitale aktiver. Denne innovative tilgang giver ikke kun samlere en unik ejerskabsoplevelse, men skaber også nye muligheder for fanengagement og interaktion.


Vejen til Web3-masseadoption


Indsigten fra brancheeksperter kaster lys over rejsen mod masseanvendelse af Web3-teknologier på tværs af spil, loyalitet og underholdning. I stedet for en pludselig revolution, forventes denne transformation at ske subtilt og organisk. Web3's integration i mainstream-kulturen vil sandsynligvis blive lettet af underholdningsindustriens fordybende historiefortælling, styrkelsen af ​​kunstnere gennem NFT'er og ejerskabet af virtuelle aktiver i spil.


Ydermere eksemplificerer samarbejdet mellem store mærker som Nike og Puma, hvordan Web3 kan forbedre traditionelle virksomheder ved at tilbyde meningsfuld nytteværdi og problemfri oplevelser til deres kunder. Disse partnerskaber bygger bro mellem den fysiske og digitale verden og beviser, at Web3-integration kan være både praktisk og visuelt tiltalende.


Efterhånden som Web3 fortsætter med at udvikle sig, er det vigtigt for industrierne at tilpasse og omfavne disse teknologier for at forblive relevante i det evigt skiftende digitale landskab. Spil-, loyalitets- og underholdningssektorerne er på forkant med denne transformation, der driver innovation og forme fremtiden for Web3. Med fortsat udforskning, samarbejde og brugercentrerede tilgange kan disse industrier frigøre det fulde potentiale af NFT'er og Web3, skabe nye muligheder og forbedre den samlede oplevelse for forbrugere verden over.

コメント


bottom of page