top of page

Sådan fjerner du du din adresse og telefon nummer fra Google søgninger

Beskyttelse af dine personlige oplysninger: Her viser vi en trin-for-trin guide til at fjerne din adresse og dit telefonnummer fra Google Søgning.


Google search, Privatliv, Online sikkerhed, IT-sikkerhed, Cybersikkerhed, IT-kriminalitet, Phishing, Sikkerhedsguiden

Hvis du værdslætter dit privatliv er det altafgørende at beskytte dine personlige oplysninger online. Internettet vrimler med potentielle sikkerhedsrisici og svigagtige aktiviteter, er det afgørende at tage proaktive skridt for at beskytte dig selv.


Google, der erkender dette behov, har introduceret et kraftfuldt værktøj kaldet "Resultater om dig", designet til at gøre overvågning og styring af dine kontaktoplysninger på nettet mere tilgængelig end nogensinde før. Denne artikel vil lede dig gennem bedste praksis for onlinesikkerhed, brug og kontrol af "Resultater om dig" og de kommende ændringer, der skal forbedre denne funktion.


Sikring af din digitale tilstedeværelse:


Onlinelandskabet er fyldt med cybersikkerhedsproblemer, der påvirker enkeltpersoner i alle aldre og baggrunde. Svindlere anvender forskellige taktikker, hvilket gør det bydende nødvendigt at vedtage forholdsregler, såsom:


1. Implementering af to-faktor-godkendelse for dine konti.


2. Vær forsigtig når du handler med ukendte personer eller modtager penge fra dem.


3. Bekræft først alt mistænkelig kommunikation fra venner eller familie.


4. Undgå at overdele personlige oplysninger på sociale medieplatforme, især følsomme

detaljer som dit barns skole- eller ferieplaner.


Brug af "Resultater om dig":


Hvis du støder på søgeresultater på Google, der viser personlige oplysninger, som du hellere vil holde private, skal du følge disse trin:


1. Foretag en søgning ved hjælp af dine personlige oplysninger (f.eks. navn og placering).


2. Find ikonet med tre prikker i slutningen af ​​søgeresultatets URL.


3. Vælg "Fjern resultat" fra rullemenuen.


4. Du kan starte en anmodning om fjernelse fra enten din computers browser eller din mobilapp. Denne funktion er især praktisk til ikke-officielle regerings- eller uddannelseswebsteder.


Google gennemgår omhyggeligt hver anmodning om fjernelse for at sikre, at den stemmer overens med deres politikkriterier, en proces, der typisk tager et par dage.


Hvis du støder på et søgeresultat, der indeholder ikke-kontaktoplysninger, som du ønsker at få fjernet, er en mere detaljeret formular til anmodning om fjernelse tilgængelig.


Forbedret privatlivskontrol på horisonten:


I et forsøg på at styrke din kontrol over personlige oplysninger har Google afsløret væsentlige opgraderinger af værktøjet "Resultater om dig". Dette inkluderer et fornyet dashboard, der straks giver dig besked om eventuelle webresultater, der viser dine kontaktoplysninger på Søgning.


Værktøjet giver dig mulighed for at anmode om fjernelse direkte fra dashboardet, hvilket strømliner processen. Oprindeligt tilgængelig på engelsk i USA, er der planer om at udvide denne funktion globalt.


Googles "Resultater om dig"-funktion, der giver enkeltpersoner mulighed for at tage ansvaret for deres onlinetilstedeværelse, repræsenterer et betydeligt skridt hen imod forbedret digital sikkerhed. Ved at følge de skitserede trin og bedste praksis kan du sikre, at dine personlige oplysninger forbliver i sikre hænder. Vær på vagt, vær sikker, og udnyt de værktøjer, du har til din rådighed, til at navigere i internettets dynamiske landskab med tillid.

Comentários


bottom of page