top of page

Solana NFT markedsplads udvider nu til Ethereum

Exchange.art, en berømt digital kunstmarkedsplads baseret på Solana, gør betydelige fremskridt ved at udvide sin platform til at omfatte Ethereum-støtte. Larisa Barbu, COO for Exchange.art, afslørede, at markedspladsen altid havde planlagt at vove sig ud over Solana-økosystemet siden starten i 2021.Dette nye skift fra Exchange.art er plamlagt til at gå live den 1. august og vil inkorporere over 80 Ethereum-baserede kunstnere, bl.a. prominente personer som Patrick Amadon, kendt for Sotheby's "Glitch Art"-udsalg, og skaberen Amber Vittoria.


Beslutningen om at integrere Ethereum kommer ikke som nogen overraskelse i betragtning af dens dominerende position i NFT-området (non-fungible token) med en handelsvolumen på $10,2 millioner i de seneste 24 timer, mens Solana halter bagud på andenpladsen med cirka $920.000. Ved at udvide til Ethereum sigter Exchange.art på at tiltrække nye skabere og samlere til sin platform.


“The vision of Exchange.art is to be a hub for digital art and then slowly, build out solutions for traditional art as well - So because that's the vision, and that's where we aim to go…being multichain is just kind of the next step in this direction” Larisa Barbu, COO for Exchange.art

Larisa Barbu understregede, at Exchange.arts vision er at blive et centralt knudepunkt for digital kunst, med planer om også at udvide til traditionelle kunstløsninger. At være multichain er det næste logiske skridt i at nå denne vision.


Mange kunstnere kæmper for at sælge deres værker på tværs af forskellige økosystemer og markedspladser. Ved at levere en enkelt platform, der understøtter både Ethereum og Solana, søger Exchange.art at lette denne byrde for kunstnere, så de kan fokusere på deres håndværk uden besværet med at administrere flere platforme og fællesskaber.


Ethreum NFT kunst


Siden lanceringen i 2021 har Exchange.art med succes inkluderet 16.000 Solana-baserede kunstnere, hvilket har hjulpet dem tilsammen at tjene $13 millioner i salg. Platformen er forpligtet til at støtte kunstnere i usikre tider ved at indføre en royaltybeskyttelsesstandard, der sikrer, at skabere tjener en ensartet procentdel på tværs af forskellige markedspladser. Derudover introducerede Exchange.art i marts Code Canvas, en afledt platform, der letter Solana-baserede skabere i prægning af generative NFT-kunstsamlinger.


Det er værd at bemærke, at Exchange.art ikke er den første Solana-baserede NFT-markedsplads, der inkorporerer Ethereum. Tidligere integrerede Magic Eden, en anden Solana-baseret NFT-markedsplads, også Ethereum for at udvide sit økosystem til flere kæder. Dette træk signalerer den voksende tendens til interoperabilitet mellem forskellige blockchain-netværk i NFT-rummet.

Comments


bottom of page