top of page

Airlock kåret som Avaloq Software Partner of the Year Award 2023 for deres bank tjeneste


Airlock, den berømte sikkerhedsinnovation fra Ergon Informatik AG, er blevet hædret med den prestigefyldte Avaloq Software Partner of the Year Award 2023 ved Avaloq Community Conferences prisuddeling.


Ergon Informatik AG, Airlock, Avaloq, Innovation, Teknologi

Denne anerkendelse fejrer det langvarige og frugtbare samarbejde mellem Airlock og Avaloq, en førende global udbyder af formueforvaltningsteknologier og -tjenester til finansielle institutioner. Partnerskabet mellem de to virksomheder begyndte i 2017 og har siden været dedikeret til at levere innovative sikkerhedsløsninger til banksektoren. Navnlig omfatter deres tilbud Airlock Gateway, Identity and Access Management (IAM) og to-faktor autentificering (2FA), som tilsammen spiller en afgørende rolle for at sikre sikker bankpraksis. Til dato har de med succes betjent 60 kunder verden over.


API'er, mobilbank, Self-Sovereign Identity (SSI)


Airlocks omfattende sikkerhedsløsninger imødekommer specifikt banksektorens krav og omfatter bestemmelserne i betalingstjenestedirektivet 2 (PSD2) og omfatter nye teknologier som API'er, mobilbank, Self-Sovereign Identity (SSI) med identitetstegnebøger, containersikkerhed og multi- skymiljøer. Det smidige samarbejde mellem de to virksomheder, både på teknisk og forretningsmæssigt niveau, har positioneret Airlock som specialist i sikker bankvirksomhed.


Roman Hugelshofer, administrerende direktør for Application Security hos Airlock, udtrykte stor glæde over at modtage prisen og citerede den som et vidnesbyrd om deres exceptionelle partnerskab med Avaloq og deres dybe forståelse af banksektorens sikkerhedsbehov. Han udtrykte iver efter at styrke dette forhold yderligere gennem 2023 og udtrykte taknemmelighed til Avaloq for anerkendelsen.


Andrea Dorta, Senior Partner Manager hos Avaloq, gentog følelsen af ​​tæt samarbejde og fremhævede den problemfri støtte, der er modtaget fra Airlock i forskellige projekter i løbet af det seneste år. Han understregede, at Airlock virkelig fortjener anerkendelsen og udtrykte håb om fortsat succes i deres partnerskab i de kommende år.


Brugerdefinerede softwareløsninger


Schweizisk-baserede Ergon Informatik AG blev grundlagt i 1984 og er blevet førende inden for udvikling af brugerdefinerede softwareløsninger og produkter. Med 400 højt kvalificerede it-specialister med en skarp evne til at forudse teknologiske tendenser, leverer Ergon Informatik innovative løsninger, der sikrer afgørende konkurrencefordele, primært med fokus på storskalaprojekter i B2B-sektoren.


For mere information om Airlock, besøg venligst deres hjemmeside på www.airlock.com


Comments


bottom of page