top of page

Bitdefender køber Horangi Cyber ​​Security og udvider sin sikkerhedsanalyseplatform

Opdateret: 11. okt. 2023


Bitdefender, en berømt cybersikkerhedsvirksomhed, har for nylig foretaget et strategisk skridt for at udvide sine muligheder for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter omfattende cybersikkerhedsstyring i multi-cloud-miljøer.


Bitdefender, Horangi Cyber Security, Sikkerhedsanalyseplatform, Opkøb, IT-sikkerhed


Bitdefender stiller skarpt på at udvider sin sikkerhedsanalyseplatform erhverver derfor Horangi Cyber ​​Security, et Singapore-baseret cybersikkerhedsfirma kendt for sin cloud-native løsning, Horangi Warden, som sikrer kritisk cloud-infrastruktur på tværs af store offentlige cloud-platforme som AWS, Azure og Google Cloud.


Opkøbet har til formål at styrke Bitdefenders forenede risiko- og sikkerhedsanalyseplatform, GravityZone, med Horangis funktioner til Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM) og Cloud Security Posture Management (CSPM). Dette vil gøre det muligt for Bitdefender at tilbyde vitale compliance- og styringsfunktioner ud over dets eksisterende trusselsforebyggelse, beskyttelse, detektion og reaktionskapacitet.


Efterhånden som implementeringen af ​​cloud-teknologier fortsætter med at stige blandt organisationer, støder de på betydelige udfordringer med at administrere de mange konfigurationsindstillinger, tilladelser, identiteter og rettigheder præsenteret af forskellige cloud-udbydere. Gartner, et førende analysefirma, har fremhævet, at fejlkonfigurerede cloud-ressourcer fortsat er en primær årsag til sky-relaterede databrud. For at løse denne bekymring bliver det afgørende at have et enkelt indsigts- og kontrolpunkt på tværs af flere hybrid-sky-miljøer for at forenkle anvendelsen af ​​konfigurationsstyring og mindst privilegium for organisationer.


Horangis sikkerhedstjenester, som omfatter proaktiv risikovurdering, red teaming og penetrationstest, vil også blive integreret i Bitdefenders Managed Detection & Response (MDR) tjenester, hvilket forbedrer de overordnede cybersikkerhedstilbud.


Florin Talpes, administrerende direktør for Bitdefender, udtrykte begejstring for opkøbet og understregede, at Horangis inklusion er en væsentlig milepæl i deres udførelse af deres produktstrategi. Han mener, at de kombinerede muligheder vil styrke deres risikoanalyse, trusselsdetektion og reaktionskapacitet i skyen, samtidig med at de stemmer overens med deres mission om at blive en globalt betroet cybersikkerhedsplatform.


“This acquisition represents a strategic partnership built on shared values, a commitment to innovation, and a vision for the future” Paul Hadjy, CEO, Horangi Cyber Security

Paul Hadjy, administrerende direktør for Horangi Cyber ​​Security, udtrykte også begejstring for opkøbet og henviste til det som et strategisk partnerskab bygget på fælles værdier og en forpligtelse til innovation. Han understregede Horangis fokus på at levere stærke forretningsresultater for kunder gennem deres cybersikkerhedskonsulenttjenester og flagskibsskysikkerhedsplatform, Warden. Ved at slå sig sammen med Bitdefender kan deres kunder forvente endnu højere serviceniveauer, accelereret innovation og exceptionelle cybersikkerhedsresultater i skyen og videre.


Gartners 2023-rapport understreger vigtigheden af ​​Cloud Security Posture Management (CSPM) og dets fælles erhvervelse som en del af en bredere cloud-native applikationsbeskyttelsesplatform (CNAPP). Denne platform omfatter andre kritiske cloud-sikkerhedsfunktioner såsom cloud workload protection platform (CWPP), cloud infrastructure entitlement management (CIEM), Kubernetes security posture management (KSPM) og cloud detection and response (CDR).


Samlet set repræsenterer Bitdefenders opkøb af Horangi Cyber ​​Security et væsentligt skridt i at forbedre deres cybersikkerhedskapaciteter og adressere de udviklende trusler, som organisationer står over for, når de navigerer i komplekse multi-cloud-miljøer. Samarbejdet lover at bringe mere robuste og innovative løsninger til cybersikkerhedslandskabet og hjælpe virksomheder med at forblive sikre over for stadigt skiftende cybertrusler.

Comments


bottom of page