top of page

Check Point sikrer Microsoft Azure Virtual WAN med CloudGuard

Opdateret: 12. okt. 2023

Check Point annoncerer sin Next-Generation Cloud Firewall, der er integreret med Microsoft Azure Virtual WAN for at give kunder forbedret sikkerhed.


Checkpoint, Microsoft Azure, Cloud Firewall, Virtual Wan, CloudGuard, IT-Sikkerhed

Integrationen giver avanceret trusselsforebyggelse og flerlags netværkssikkerhed på tværs af offentlige, private og hybrid-clouds, hvilket giver virksomheder mulighed for at migrere til Azure med maksimal driftseffektivitet.


"Microsoft Azure Virtual WAN er en netværkstjeneste, der giver kunder en række fordele ved at forenkle netværk, sikkerhed og routing-funktionaliteter for at opnå skalérbarhed, omkostningsbesparelser og forbedret ydeevne" Reshmi Yandapalli, Principal Product Manager hos Microsoft

Når organisationer vokser og opererer i et distribueret IT-miljø, bliver tilslutning og cybersikkerhed en operationel udfordring. Faktisk rapporterede Check Point Research for nylig en stigning på 48% i cloud-baserede cyberangreb for 2022, primært på grund af organisationers digitalisering af deres aktiviteter og flytning til skyen.


"Den native integration mellem Azure Virtual WAN og Check Point CloudGuard (generelt tilgængelig) forbedrer og supplerer Azure Virtual WAN-sikkerheden og tilbyder vores kunder centraliseret sikkerhed i en intuitiv og simpel løsning via Azure Marketplace" Reshmi Yandapalli, Principal Product Manager hos Microsoft

Virksomheder har brug for at tilslutte deres cloud infrastrukturer sikkert samtidig med at de beskytter kommunikationen og samarbejdet mellem deres medarbejdere, partnere og kunder. CloudGuards native integration med Azure Virtual WAN adresserer denne udfordring ved at levere sikker forbindelse, der reducerer organisatorisk risiko og beskytter skyaktiver.

"Cloud computing giver virksomheder mulighed for at tilføje skybelastninger på få sekunder, og de har brug for sikkerhed, der er agil, reducerer kompleksitet og har fokus på forebyggelse" TJ Gonen, VP of Cloud Security hos Check Point Software Technologies


CloudGuard Network Security til Azure Virtual WAN giver følgende fordele til kunderne:


Trusselsforebyggelse:


CloudGuard understøtter alle sikkerhedsanvendelser og inkluderer firewall, IPS, applikationskontrol, IPsec VPN, antivirus og anti-bot, DLP samt trusselsudtrækning og trusselsfremstilling til zero-day-trusler. Check Points netværkssikkerhedsløsninger har den højeste sikkerhedseffektivitet med en malware-forebyggelse på 99,7% og den laveste falsk-positive rate på 0,13% ifølge den seneste Miercom benchmark-rapport.


Cloud-nativ og integreret sikkerhed:


CloudGuard er bygget til cloud-principper som elasticitet, tilgængelighed, robusthed og problemfri understøttelse af trafikvækst og kan nemt implementeres i Virtual WAN-hubben fra Azure Marketplace. CloudGuard integreres med Azure Routing Intent til sikkerhedsindsættelse - en centraliseret, enklere, hurtigere, mere ensartet og skalerbar måde at sikre fler-akse-netværk.


Driftseffektivitet og enkelhed:


CloudGuard kan nemt og hurtigt implementeres som en forbrugsbaseret løsning. (På tidspunktet for denne meddelelse er forbrugsbaseret fakturering statisk med forudbestemt fakturering baseret på skalaenheder.) Integrationen muliggør agil vedligeholdelse, opgraderinger og opdateringer, hvilket markant reducerer driftsbyrden.


"Vi er stolte af at samarbejde med Microsoft om at give Azure Virtual WAN-kunder den integrerede beskyttelse fra CloudGuard Network Security, der er drevet af AI, for at sikre deres skyforekomster mod avancerede trusler og styrke deres digitale transformation med tillid" TJ Gonen, VP of Cloud Security hos Check Point Software Technologies

Comments


bottom of page