top of page

Dell PowerStore lancerer ny zero-trust sikkerhedssoftware

Dell Technologies forbedrer sikkerhedssoftwaren til deres PowerStore all-flash data storage-array for at hjælpe organisationer med at implementere sikkerhedsarkitekturen "zero trust", meddelte virksomheden i en nylig udgivet erklæring.


Dell, PowerStore, Security Software, Zero Trust, Security Architecture

De forbedringer, der er foretaget i PowerStore-sikkerhedssoftwaren, inkluderer:


- Security Technical Implementation Guides (STIGs), der opfylder konfigurationsstandarder, som er defineret af den amerikanske forbundsregering og forsvarsministeriet.


- Sikre og uforanderlige snapshots forhindrer uautoriseret sletning eller ændring af snapshots, inden de udløber.


- Filrettigheder giver opbevaringsadministratorer mulighed for at styre adgangen fra PowerStore for at reagere på trusler.


- Øget filrobusthed med op til fire gange flere monterede snapshots pr. system giver brugerne flere beskyttelsespunkter for detaljeret gendannelse.


- Multi-faktor godkendelse (MFA) beskytter administrativ adgang til PowerStore ved at kræve flere godkendelsesfaktorer for at bekræfte brugerens identitet.


"Disse forbedringer hjælper organisationer med at udvikle en sikkerhedsarkitektur, der konstant verificerer brugere og ressourcer for at sikre autorisering af kun kendte enheder og handlinger" Dell

Ud over PowerStore-sikkerhedssoftwareforbedringerne har Dell annonceret følgende PowerStore-udviklinger, der er designet til at hjælpe organisationer med at få mest muligt ud af deres IT-investeringer:


- Dell PowerProtect native integration giver organisationer mulighed for at konfigurere sikkerhedskopier på mindre end to minutter fra PowerStore-brugergrænsefladen.


- Integrationer med Ansible og Terraform hjælper DevOps-ansatte med at automatisere opbevaringsprovisionsprocesser uden lavniveau-kodning eller support fra helpdesk.


- Nye applikationsmobilitetsfunktioner med Dell Container Storage Modules giver fleksibel opbevaringsautomatisering for at hjælpe PowerStore-kunder med at drive innovation.


PowerStore er nu tilgængelig med ENERGY STAR-certificerede konfigurationer for at give "dramatiske stigninger i både tæthed og ydeevne pr. watt som det mest energieffektive PowerStore-system til dato," bemærkede Dell.


Disse PowerStore-opdateringer kommer efter, at Dell i marts 2023 præsenterede cybersecurity-centriske løsninger og tjenester, der kan hjælpe organisationer med at beskytte sig mod trusler, reagere på angreb og sikre deres enheder, systemer og skyer, udtalte virksomheden.


De nye løsninger og tjenester inkluderer:


Managed Detection & Response (MDR) Pro Plus, en fuldt administreret sikkerhedsoperationsløsning.


Dell SafeGuard & Response med CrowdStrike Falcon til at hjælpe organisationer med at beskytte deres slutpunkter, Dell har også introduceret Secured Component Verification on Cloud, der giver Dell mulighed for at generere et digitalt certifikat, der dokumenterer PC-komponenter og giver organisationernes IT-team mulighed for at verificere integriteten af deres computers komponenter.


Tidligere i marts 2023 indgik Dell et samarbejde med CrowdStrike, der giver organisationer mulighed for at købe Falcon med volumenlicensering. Dell har også planer om at åbne et Zero Trust Center of Excellence og fortsætter med at promovere cyberbeskyttelse baseret på zero trust-princippet.


Dell's fokus på at forbedre PowerStore-sikkerheden og levere integrerede løsninger til beskyttelse mod trusler afspejler den stigende betydning af cybersikkerhed i dagens digitale landskab. Med det hastigt skiftende trusselsmiljø og det stigende antal cyberangreb er det afgørende for organisationer at investere i avancerede sikkerhedsløsninger for at beskytte deres data og systemer mod potentielle trusler.


Dell's PowerStore-enhancements og cybersecurity-løsninger viser deres engagement i at levere innovativ teknologi og effektive beskyttelsesmekanismer til virksomheder i alle størrelser. Ved at kombinere sikkerhed, automatisering og fleksibilitet giver Dell organisationer de nødvendige værktøjer til at håndtere komplekse trusselslandskaber og sikre deres IT-infrastruktur.


Det er vigtigt at bemærke, at selvom artiklen giver et overblik over Dell's annoncerede forbedringer og løsninger, er der detaljer, der kun kan findes i den fulde artikel på MSSP Alert. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information om et bestemt aspekt af Dell's PowerStore-sikkerhedssoftware og deres cybersecurity-løsninger, står jeg til rådighed for at hjælpe.

Commentaires


bottom of page