top of page

Hvad kan vi forvente at det kommende Microsoft Surface & AI event?

Microsoft skal være vært for en længe ventet Surface-begivenhed i New York, der viser banebrydende AI-funktioner til Windows, Office, Bing, Surface og mere.


Surface, Windows, Microsoft, AI, -Office, Bing, Microsoft 365- og Office-apps, AI-drevet funktion, E-mailgenerering, Excel analyse,  Bing Chat Enterprise

Begivenheden kommer i hælene på Panos Panays overraskende fratræden, tidligere leder af Windows og Surface. Dette giver mulighed for at se, hvordan den nye ledelse vil arbejde videre med Microsofts ambitiøse AI-initiativer.


Event detaljer


Arrangementet er planlagt til torsdag den 21. september, og starter kl. 13.00, hvilket markerer tilbagevenden af ​​personlige Surface-begivenheder siden pandemien. Selvom Panos Panay ikke vil præsentere, er det sandsynligt, at Yusuf Mehdi, chef for forbrugermarkedsføring, vil indtage scenen sammen med Microsofts CEO Satya Nadella. Stedet vil være i New York City.


Sådan ser du ventet


I modsætning til tidligere begivenheder vil Microsoft ikke livestreame Surface- og AI-begivenheden. Derudover vil Microsoft frigive en fuld optagelse af begivenheden på sin event-side du kan tilgå ved at klikke her.


Nye overfladeenheder


Rygter florerer om lanceringen af ​​tre nye Surface-enheder. Surface Laptop Studio 2, med Intels 13. generations processorer, Nvidias RTX 4060, en microSD-kortslot og en USB-A-port, har allerede skabt overskrifter.


Denne nye udgave bevarer et lignende design som sin forgænger, men introducerer betydelige interne forbedringer. Det vil især være den første Surface-enhed, der kan prale af 64 GB RAM. Forventet leveringsdato er den 3. oktober. Surface Go 4 og Surface Laptop Go 3 forventes også at blive afsløret, hvor førstnævnte har en Intel N200-processor.


Windows AI-funktioner


Microsoft er klar til at afsløre et væld af AI-drevne funktioner til Windows under denne særlige begivenhed. Nøglen blandt dem er Windows Copilot, en AI "personlig assistent", der skal integreres i Windows 11 (23H2) opdateringen. Denne opdatering, der skal udgives i slutningen af ​​september, lover en række forbedringer til Windows 11. Forvent at høre om andre AI-drevne tilføjelser til forskellige Windows-apps, herunder Snipping Tool, Photos-appen og Paint.


Surface, Windows, Microsoft, AI, -Office, Bing, Microsoft 365- og Office-apps, AI-drevet funktion, E-mailgenerering, Excel analyse,  Bing Chat Enterprise


Surface AI-funktioner


Surface-teamet har været på forkant med AI-integration i årevis. Funktioner som Windows Studio Effects, der først blev introduceret på den Arm-powered Surface Pro X i 2020, demonstrerer deres forpligtelse til at udnytte AI til brugercentrerede oplevelser.


Disse funktioner er afhængige af en dedikeret neural processing unit (NPU), som tidligere var eksklusiv for armdrevne enheder. Surface Laptop Studio 2 introducerer muligvis sin egen dedikerede NPU, der signalerer et nyt kapitel i AI-drevne oplevelser til Windows.


Office og Bing AI-funktioner


Ud over Surface og Windows vil Microsofts begivenhed sætte fokus på fremskridt inden for AI til Office og Bing. Copilot-planer for Microsoft 365- og Office-apps er meget ventede. Denne AI-drevne funktion vil gøre det muligt for virksomheder at strømline dokumentresuméer, e-mailgenerering og Excel-analyser. Microsofts Bing Chat Enterprise, med forbedret kommerciel databeskyttelse, er også klar til yderligere udvikling.


Begivenheden lover at blive et afgørende øjeblik i Microsofts fortsatte stræben efter AI-drevet innovation på tværs af deres produktøkosystem. Følg med for flere opdateringer og meddelelser fra denne spændende begivenhed.

Comentarios


bottom of page