top of page

Mastercard øger bedrageribeskyttelse for e-handel

Opdateret: 12. okt. 2023

Mastercard har for nylig annonceret en udvidelse af sit partnerskab med Vesta, en global udbyder af beskyttelse mod betalingssvindel, som en del af dets bestræbelser på at bekæmpe den stigende trussel om e-handelssvig.


Mastercard, Vesta, Betalingssvindel, E-handelssvig

Med forhandlere, der forventes at opleve over 48 milliarder USD i tab på grund af e-handelssvindel på verdensplan i 2023, inklusive en betydelig andel på 22 % i Asien, sigter Mastercard på at styrke sine muligheder for at opdage svindel. Ved at integrere Vestas Payment Guarantee og Payment Protect risikoscoringsløsning i sin Mastercard Payment Gateway Services (MPGS) platform, stræber Mastercard efter at tilbyde forbedret beskyttelse mod svindel til sine kunder i Asien og Stillehavsområdet.


En omfattende løsning til forebyggelse af svindel


Mastercards samarbejde med Vesta vil give MPGS-kunder to kraftfulde bedrageribekæmpelsesløsninger, der arbejder sammen for at sikre den største sikkerhed for e-handelstransaktioner. Ved at vælge begge tilbud kan handlende opnå total beskyttelse mod svig og derved reducere deres omkostninger ved svig til nul. Med denne innovative integration forstærker Mastercard sin forpligtelse til at etablere strategiske partnerskaber med betroede serviceudbydere inden for betalings-, teknologi- og sikkerhedssektoren.


Fordelene ved Mastercard Payment Gateway Services (MPGS)


MPGS fungerer som en omnichannel-betalingsplatform, der giver forhandlere, uanset deres størrelse, mulighed for problemfrit at acceptere betalinger i over 170 valutaer ved at bruge mere end 30 betalingsmetoder på tværs af online-, personlige og in-app-kanaler. Med adgang til over 200 globale indløserforbindelser gør MPGS det muligt for virksomheder at udvide deres aktiviteter til nye markeder og fremme vækst, samtidig med at de sikrer sikker betalingsbehandling.


Værdien af ​​Vestas betalingsgaranti


Vestas betalingsgaranti giver handlende en betydelig fordel ved at give en 100 % garanti mod svigagtige transaktioner. Hvis en svigagtig ordre passerer Vestas strenge risikovurderingsmotor og fortsætter gennem checkout-processen, påtager Vesta sig de samlede omkostninger ved transaktionen. Dette eliminerer forhandlerens risiko og ansvar forbundet med svigagtige tilbageførsler, hvilket i sidste ende reducerer deres svindelrelaterede omkostninger til nul. Ved at aflaste virksomhederne for byrden med at bekæmpe svindelangreb kan handlende koncentrere sig om at udvide deres online tilstedeværelse og udvide deres aktiviteter.


Strømlinet og nøjagtig registrering af svindel


Vestas betalingsgaranti tilbyder en hurtig, friktionsfri og præcis svindeldetektionsproces fra det øjeblik, en kunde vælger "Afgiv ordre" indtil den endelige ordrebekræftelse. Ved at analysere adskillige signaler gennem hele brugerrejsen identificerer Vestas sofistikerede system svindelmønstre og øger samtidig godkendelsesraterne for lovligt onlinesalg. Denne tilgang driver omsætningsvækst og samtidig opretholder en problemfri kundeoplevelse.


Realtidsbeskyttelse af transaktioner


Med over 25 års erfaring er Vesta en globalt anerkendt transaktionsgarantivirksomhed, der udmærker sig ved at levere høje godkendelsesrater og en problemfri kundeoplevelse. Ved at udnytte sofistikeret datavidenskab og dets dybe forståelse af komplekse markedstrusler er Vesta blevet en betroet partner for førende brands i forskellige brancher, herunder e-handel, rejser, finansielle tjenester og telekommunikation. Med Vestas ekspertise kan MPGS-kunder stole på nøjagtig beslutningstagning og realtidsbeskyttelse af transaktioner, hvilket sikrer sikkerheden og kontinuiteten i deres indtægtsstrømme.


Mastercards samarbejde med Vesta viser deres dedikation til at styrke beskyttelsesforanstaltningerne mod svindel i e-handelsindustrien. Ved at integrere Vestas robuste løsninger til forebyggelse af svindel i MPGS-platformen tilbyder Mastercard sine kunder i Asien-Stillehavsregionen øget sikkerhed og ro i sindet. Forhandlere kan nu fokusere på at udvide deres onlineforretninger uden frygt for svindel, da Vestas betalingsgaranti eliminerer deres risiko og ansvar, mens de giver 100 % tilbageførselsdækning. Med dette innovative partnerskab bidrager Mastercard og Vesta aktivt til et sikrere og mere sikkert e-handelsøkosystem.

bottom of page