top of page

Microsoft lancerer AI indbygget i Bing Chat Enterprise og Microsoft 365 Copilot

Microsoft arbejder på at give en copilot til hver enkelt person i deres daglige liv og på arbejdspladsen. Tidligere på året introducerede Microsoft det nye AI-drevne Bing, som en co-pilot på nettet. De introducerer også Microsoft 365 Copilot, som kombinerer kraften i store sprogmodeller (LLM'er) med dine data i Microsoft Graph og Microsoft 365-apps og skaber en helt ny måde at arbejde på ved blot at bruge dine egne ord. Siden da har millioner af mennesker integreret Bing på nye måder for at fremme deres kreativitet og få en bedre forståelse af verden.


Microsoft, Bing, Microsoft 365 Copilot, Microsoft Graph, AI, Kunstig Intelligens, Machine Learning, Apps, Enterprise

Microsoft afslører de næste skridt i deres rejse. For det første udvider de Bing markant for at nå nye målgrupper med Bing Chat Enterprise, der leverer AI-drevet chat til arbejdspladsen. Det er allerede tilgængeligt som Preview. Microsoft 365 Copilot bliver lanceret til erhvervskunder, til hvad der svarer til 30 usd pr. bruger pr. måned for Microsoft 365 E3, E5, Business Standard og Business Premium-kunder, når det bliver bredt tilgængeligt. Microsoft udvider også Bing Chat med “Visual Search in Chat”, en ny måde at søge på, der nu rulles bredt ud i Bing Chat.


Bing Chat Enterprise - AI-drevet chat til arbejdet


Medarbejderne søger efter AI-værktøjer, der kan hjælpe dem med at øge kreativiteten og produktiviteten på arbejdspladsen. Ifølge vores Work Trend Index siger 70% af dem, at de gerne vil overlade så meget arbejde som muligt til AI. Men at bruge AI-værktøjer, der ikke er udviklet til virksomheder, sætter utilsigtet følsomme forretningsdata i fare. Når organisationer implementerer AI, ønsker de at være sikre på, at deres data er beskyttet.


Bing Chat Enterprise giver din organisation AI-drevet chat til arbejdet med kommerciel databeskyttelse. Med Bing Chat Enterprise er bruger- og forretningsdata beskyttet og vil ikke lække uden for organisationen. Det, der kommer ind, og det, der kommer ud, forbliver beskyttet. Chatdata gemmes ikke, og Microsoft har ingen adgang til dataene, hvilket betyder, at ingen kan se dine data. Desuden bruges dine data ikke til at træne modellerne.


Uanset om du forsker i branchekendskab, analyserer data eller søger inspiration, giver Bing Chat Enterprise folk adgang til bedre svar, større effektivitet og nye måder at være kreative på. Ligesom Bing Chat er Bing Chat Enterprise baseret på webdata og giver komplette, verificerbare svar med citater samt visuelle svar med grafer, diagrammer og billeder. Det er designet i overensstemmelse med vores AI-principper.


Bing Chat Enterprise rulles ud i Preview i dag og er inkluderet uden ekstra omkostninger for Microsoft 365 E3, E5, Business Standard og Business Premium. I fremtiden vil det også være tilgængeligt som et selvstændigt tilbud til ca. 5 usd pr. bruger pr. måned. Du kan få adgang til Bing Chat Enterprise ved hjælp af din arbejdskonto, hvor Bing Chat er understøttet. I fremtiden vil Bing Chat Enterprise også være tilgængeligt fra Windows Copilot.


Bing Chat Enterprise giver adgang til generativ AI på arbejdet, og Microsoft 365 Copilot bringer en helt ny måde at arbejde på ved at udnytte alle dine forretningsdata i din virksomheds kontekst. Det inkluderer muligheden for at stille spørgsmål og få svar fra nettet.


Microsoft 365 Copilot er bygget på Microsofts troværdige og omfattende tilgang til enterprise-klasse sikkerhed, privatliv, identitet, overholdelse og ansvarlig AI - Det betyder:


  • Copilot overtager dine eksisterende politikker for Microsoft 365-sikkerhed, privatliv, identitet og overholdelse.

  • Dine data er logisk isoleret og beskyttet inden for din Microsoft 365-tenant og altid under din kontrol.

  • På tenant-niveau respekterer Copilot individuelle og gruppebaserede tilladelsespolitikker.


Mens nogle generative AI-apps fokuserer på en enkelt funktion som f.eks. realtidsafskrift eller tekstforfatning, er Microsoft 365 Copilot i en klasse for sig selv. Den har alle Bing Chat Enterprises funktionaliteter og meget mere. Copilot giver dig tusindvis af færdigheder til din rådighed og kan arbejde med al din indhold og kontekst for at løse enhver opgave. Den er baseret på dine forretningsdata i Microsoft Graph - det vil sige alle dine e-mails, kalendere, chats, dokumenter og mere. Så Copilot kan generere en opdatering baseret på morgenens møder

Comentarios


bottom of page