top of page

Norton introducerer Genie: Realtids-AI-drevet trussels detektion

Opdateret: 11. okt. 2023

I en hastigt digitaliserende verden, hvor grænsen mellem ægte kommunikation og bedragerisk svindel bliver mere og mere udvisket, har Norton, et kendt navn inden for cybersikkerhed, afsløret sin seneste innovation - Norton Genie.


Norton, Genie, AI, Kunstig Intelligens, Threat Detection, Trussels Detektion, Malware, Phishing, Cyberangreb, IT-Sikkerhed

Denne banebrydende teknologi, drevet af kunstig intelligens i realtid (AI), står som en kraftfuld fidusdetektor, der sigter mod at give et pålideligt og omkostningsfrit middel til at skelne ægtheden af ​​tekster, e-mails, websteder og opslag på sociale medier.


Udgivelsen af ​​Norton Genie er et kærkommet svar på den eskalerende udbredelse af sofistikerede phishing-angreb, der har fanget utallige individer i deres fælder. Forbløffende nok afsendes svimlende 3,4 milliarder phishing-e-mails dagligt, hvilket indikerer omfanget af den udfordring, som internetbrugere står over for med at skelne mellem ægte kommunikation og svigagtige tricks.


Genies unikke dygtighed ligger i dens sammensmeltning af sofistikerede AI-algoritmer med Nortons omfattende cybersikkerhedsdata og teknologiske ekspertise. Denne synergi er drivkraften bag at hjælpe brugere med at identificere svindel, før de bliver ofre. Ved at trække på mange års erfaring med at afsløre og afbøde svindel, phishing-angreb, tvivlsomme websteder og et stort reservoir af kendte trusler, fremstår Genie som et formidabelt skjold mod online-bedrag. Dens AI-grundlag er omhyggeligt trænet i millioner af svindelbeskeder, hvilket gør det i stand til at lokalisere de afslørende tegn på bedrag.


"Hver dag oversvømmes vi med beskeder og svindelnumre, der er blevet så troværdige, at enhver, selv de mest kyndige af os, kun er en forkert hane fra at blive en svindlers næste offer" Ondrej Vlcek, President, Genie

Det geniale ved Norton Genie ligger i dens enkelhed og tilgængelighed. Designet som en 24/7-tjeneste henvender den sig til brugere ved at give dem mulighed for at uploade skærmbilleder eller kopiere og indsætte mistænkelig tekst til øjeblikkelig evaluering. Med hurtig præcision afgør Genie, om meddelelsen eller webstedet, der undersøges, udviser fiduslignende karakteristika. Ud over denne indledende vurdering udvider Genie sin service ved at behandle opfølgende spørgsmål. Dette kunne omfatte uddybning af, hvordan AI identificerede et bestemt budskab som et fupnummer, udforske potentielle årsager til at blive målrettet og give vejledning om at forpurre fremtidige trusler.


Ondrej Vlcek, præsidenten for Genie, formulerer det presserende behov for en sådan løsning: "Hver dag oversvømmes vi med beskeder og svindelnumre, der er blevet så troværdige, at enhver, selv de mest kyndige af os, kun er en forkert hane fra at blive en svindlers næste offer." Aspirationen bag Norton Genie er at give "Digital Freedom" til enkeltpersoner - en frihed, der kun kan opnås, når man kan navigere i onlineområdet med både sikkerhed og empowerment.


Genie står som en altid årvågen og brugervenlig rådgiver, dedikeret til at hjælpe brugere med at modarbejde meget overbevisende svindel. Ved at synergi Nortons uovertrufne lager af fidusintelligens med avancerede AI-funktioner er målet at give enkeltpersoner mulighed for at udnytte den digitale verden sikkert, privat og trygt. Ondrej Vlcek understreger potentialet i denne sammenlægning og udtaler: "Ved at samle klassens bedste svindelinformation fra Norton med avanceret AI, kan vi give folk mulighed for at drage fuld fordel af den digitale verden sikkert, privat og trygt."


Genies unikke dygtighed ligger i dens sammensmeltning af sofistikerede AI-algoritmer med Nortons omfattende cybersikkerhedsdata og teknologiske ekspertise. Denne synergi er drivkraften bag at hjælpe brugere med at identificere svindel, før de bliver ofre. Ved at trække på mange års erfaring med at afsløre og afbøde svindel, phishing-angreb, tvivlsomme websteder og et stort reservoir af kendte trusler, fremstår Genie som et formidabelt skjold mod online-bedrag.


Dens AI-grundlag er omhyggeligt trænet i millioner af svindelbeskeder, hvilket gør det i stand til at lokalisere de afslørende tegn på bedrag.Det geniale ved Norton Genie ligger i dens enkelhed og tilgængelighed. Designet som en 24/7-tjeneste henvender den sig til brugere ved at give dem mulighed for at uploade skærmbilleder eller kopiere og indsætte mistænkelig tekst til øjeblikkelig evaluering.


Med hurtig præcision afgør Genie, om meddelelsen eller webstedet, der undersøges, udviser fiduslignende karakteristika. Ud over denne indledende vurdering udvider Genie sin service ved at behandle opfølgende spørgsmål. Dette kunne omfatte uddybning af, hvordan AI identificerede et bestemt budskab som et fupnummer, udforske potentielle årsager til at blive målrettet og give vejledning om at forpurre fremtidige trusler.


Navnlig er Genie ikke et statisk værktøj; det udvikler sig. Med en voksende brugerbase bliver den AI-drevne beskyttelse stadig mere intelligent. Værktøjet tilpasser sig og lærer af nye mønstre, så det kan opdage nye svindelnumre og effektivt imødegå nye trusler. Denne evolutionære evne er afgørende, da svindlere løbende tilpasser deres taktik for at udnytte teknologiske fremskridt.


Efterhånden som fup og cybertruslers område bliver mere indviklet, får Nortons påstand endnu større resonans: AI er nu en nødvendighed for at være på forkant med det stadigt udviklende landskab af bedrag. Norton Genies lancering, der oprindeligt var tilgængelig i New Zealand, Australien, Irland og USA, sætter scenen for bredere platformtilgængelighed, herunder Android, og ekspansion til flere markeder senere i år.


I en æra, hvor online interaktioner er en integreret del af det daglige liv, markerer introduktionen af ​​Norton Genie et afgørende skridt hen imod at sikre, at enkeltpersoner kan navigere i den digitale sfære med tillid og sikkerhed. Ved at fusionere kunstig intelligens med Nortons erfarne ekspertise bekræfter denne innovation princippet om, at teknologi kan udnyttes til at beskytte og styrke brugerne over for ubarmhjertige cybertrusler.

Comments


bottom of page