top of page

Ny feature fra 1Password til virksomheder

Opdateret: 12. okt. 2023

1Password, en førende adgangskodeadministrationsvirksomhed, har introduceret en ny tjeneste kaldet Passage by 1Password. Denne service sigter mod at gøre det muligt for virksomheder at integrere adgangsnøglegodkendelse i deres applikationer og websteder uden behov for at vedligeholde deres egen sikkerhedsinfrastruktur.


1Password, Password manager, Cybersecurity


Med denne lancering udvider 1Password sine tilbud ud over legitimationsadministration og begiver sig ind i administrationsområdet for kundeidentitetsadgang. Dette træk stemmer overens med den voksende tendens, hvor store teknologivirksomheder, herunder Apple, Google og PayPal, omfavner adgangsnøgler som et sikkert alternativ til adgangskoder.


The Rise of Passkeys og FIDO Alliance


I årevis har eksperter forudsagt de traditionelle adgangskoders undergang, og nu er store teknologiske platforme som Microsoft, Apple og Google sammen med 1Password og andre gået sammen gennem FIDO Alliance for at gøre visionen om en fremtid uden adgangskode til virkelighed. FIDO Alliance, et industriorgan med fokus på godkendelse, arbejder på at definere adgangsnøglespecifikationer. 1Password CEO Jeff Shiner udtalte i et interview, at lanceringen af ​​Passage by 1Password har til formål at drive adoptionen af ​​denne teknologi ved at gøre det nemt for udviklere og virksomheder at implementere adgangsnøgle logins i deres produkter og tjenester.


Overlegenhed af adgangsnøgler


Adgangsnøgler, som er biometrisk-baserede login-løsninger, tilbyder forbedret sikkerhed sammenlignet med traditionelle adgangskoder. De giver et stærkere forsvar mod hacking og phishing-angreb, da der ikke er nogen faste login-oplysninger eller transmitteret kode, der skal stjæles. Adgangsnøgler kan erstatte adgangskoder og andre verifikationssystemer, såsom to-faktor-godkendelse eller SMS-bekræftelse. Denne øgede sikkerhed, kombineret med brugervenligheden, gør adgangsnøgler til en attraktiv mulighed for brugere. Forskning fra FIDO Alliance afslører, at 58% af de amerikanske forbrugere har opgivet onlinekøb på grund af problemer med adgangskodeadministration. Derudover udtrykte 75% af de personer, der blev adspurgt af 1Password, deres vilje til at bruge adgangsnøgler i stedet for adgangskoder.


Passage: Produkter og priser


Passage by 1Password består af to produkter: Passkey Complete og Passkey Flex. Passkey Complete giver virksomheder mulighed for at skabe adgangsnøgle brugeroplevelser, der fungerer problemfrit på tværs af platforme som iOS, Android, MacOS og Windows. Passkey Flex sætter på den anden side kunder i stand til gradvist at implementere adgangsnøgleløsninger, mens de uddanner deres kundesupportteams og integrerer løsningerne med eksisterende identitetsstyringssystemer. Tjenesten er gratis for op til 1.000 månedlige aktive brugere, og derudover betaler virksomheder baseret på forbrug. Det er værd at bemærke, at et 1Password-abonnement ikke er påkrævet for at bruge Passage.


1Password ser Passage som en naturlig forlængelse af sin produktportefølje og en vej til yderligere ekspansion. Lanceringen af ​​Passage kommer kort efter, at virksomheden rejste 620 millioner dollars i en serie C-finansieringsrunde, der vurderede det til 6,8 milliarder dollars. Succesen med 1Password kan tilskrives den stigende popularitet af fjern- og hybridarbejdsmodeller og den hurtige indførelse af cloud-applikationer, som begge stemmer overens med den bredere bevægelse mod adgangsnøgler. Passage med 1Password har allerede skabt betydelig interesse, hvor tusindvis af udviklere har tilmeldt sig for at prøve tjenesten i dens tidlige stadier.


Fremtiden for adgangsnøgler og fordele for virksomheder


1Password har været en vokal tilhænger af adgangsnøgler på forbrugersiden og vedligeholder et bibliotek over websteder, apps og tjenester, der allerede tillader brugere at logge ind med adgangsnøgler. Virksomheden annoncerede for nylig, at fra den 6. juni vil alle med en 1Password-konto kunne gemme og administrere deres adgangsnøgler. Desuden planlægger 1Password at udforske muligheden for at erstatte hovedadgangskoden med en adgangsnøgle, hvilket reducerer friktionen og forbedrer sikkerheden for brugerne.


1Password CEO Jeff Shiner mener, at virksomheder, der anvender adgangsnøgler, vil opnå en konkurrencefordel ved at eliminere afhængigheden af ​​adgangskoder og den tilhørende kompleksitet. Fjernelsen af ​​adgangskoder og den deraf følgende friktion vil blive en betydelig fordel for tidlige brugere. Shiner understreger de mange fordele ved adgangsnøgler, herunder forbedret sikkerhed, forbedret brugervenlighed og forretningsmæssige fordele. Kombinationen af ​​disse faktorer forventes at drive adgangsnøgleadoption på tværs af forskellige sektorer.


1Password forestiller sig Passage som en win-win-løsning for både virksomheder og deres kunder. Ved at forenkle integrationen af ​​adgangsnøgle-login-oplevelser i projekter med blot nogle få linjer kode, styrker Passage udviklere på tværs af forskellige brancher. Virksomheden mener, at denne teknologi vil bidrage til at opbygge en sikrere og mere brugervenlig digital fremtid.


Fremtiden for autentificering uden adgangskode


Introduktionen af ​​Passage by 1Password afspejler et større brancheskifte mod adgangskodefri godkendelse. Efterhånden som store platforme og indflydelsesrige virksomheder omfavner adgangsnøgler, fortsætter momentumet bag denne teknologi med at vokse. FIDO Alliance arbejder sammen med sine medlemmer aktivt på at standardisere adgangsnøglespecifikationer og fremme udbredt anvendelse.


Adgangsnøgler tilbyder et mere sikkert og bekvemt alternativ til adgangskoder, og deres potentielle fordele vinder anerkendelse. Med adgangsnøgler kan virksomheder forbedre deres sikkerhedsposition, beskytte mod hackingforsøg og strømline brugeroplevelser. Derudover reducerer den forenklede autentificeringsproces friktionen og forbedrer kundetilfredsheden.


1Passwords Passage-tjeneste markerer et væsentligt skridt fremad i vedtagelsen af ​​adgangsnøglegodkendelse for virksomheder. Ved at give udviklere og virksomheder værktøjer og ressourcer til at integrere adgangsnøgler i deres applikationer og websteder, forenkler Passage implementeringsprocessen. Med Passkey Complete og Passkey Flex kan virksomheder skabe ensartede adgangsnøglebrugeroplevelser på tværs af flere platforme og gradvist gå over til adgangsnøgleløsninger i deres eget tempo.


Passages lancering stemmer overens med den bredere branchetrend mod autentificering uden adgangskode, da store teknologivirksomheder og FIDO Alliance samarbejder om at gøre denne vision til virkelighed. Den overlegne sikkerhed, brugervenlighed og potentielle forretningsfordele ved adgangsnøgler placerer dem som en overbevisende løsning for fremtidens godkendelse.


Da 1Password fortsætter med at forkæmpe adgangsnøgleadoption, sikrer virksomhedens fokus på en menneskecentreret tilgang til sikkerhed, at enkeltpersoner, virksomheder og udviklere kan beskytte deres følsomme oplysninger ubesværet. Passage by 1Password giver en lovende vej mod en sikrere og enklere digital fremtid, og virksomhedens stærke initiale interesse og støtte indikerer et positivt udsigter for dets vedtagelse.Коментарі


bottom of page