top of page

Zoom lancerer nye forbedringer af datasikkerhed og privatliv

Zoom, en førende platform inden for videokonference-tjenester, har annonceret lanceringen af nye globale forbedringer af datasikkerhed og privatliv. Disse tiltag sigter mod at styrke brugernes tillid og sikre, at deres data forbliver beskyttede og private under brug af Zoom's tjenester.


Zoom, Teams, Meetings, Video chat, Video Conference, Datasikkerhed, Privatliv, IT-sikkerhed

Den hastige stigning i efterspørgslen efter fjernarbejde og virtuelle møder har gjort Zoom til en populær platform for både individuelle brugere og virksomheder over hele verden. Med denne stigende popularitet har der dog også været bekymringer omkring datasikkerhed og privatliv.


For at imødekomme disse bekymringer har Zoom implementeret en række nye funktioner og forbedringer, der sigter mod at øge beskyttelsen af brugernes data. En af de vigtigste ændringer er introduktionen af end-to-end-kryptering for alle brugere, hvilket sikrer, at kun de involverede parter har adgang til mødedataene.


Desuden har Zoom også indført en ny funktion kaldet "Advanced Encryption Standard (AES) 256-bit GCM-encryption". Denne metode er kendt for sin høje sikkerhedsstandard og anvendes af mange organisationer og myndigheder over hele verden.


Data Privacy


En anden bemærkelsesværdig forbedring er Zoom's "Data Residency" -program, som giver brugerne mulighed for at vælge, hvor deres mødedata skal opbevares. Dette giver brugerne ekstra kontrol og sikrer, at deres data opbevares i overensstemmelse med gældende lovgivning og bestemmelser.


Derudover har Zoom også udviklet og styrket sin "Privacy Policy" for at tydeliggøre, hvordan brugernes data bliver indsamlet, brugt og beskyttet. Dette inkluderer klare retningslinjer for deling af data med tredjeparter og angiver, at brugerne har fuld kontrol over deres personlige oplysninger.


Zoom har også erkendt behovet for gennemsigtighed og har implementeret flere initiativer i den retning. De har etableret et Transparency Center, hvor eksterne eksperter kan evaluere og kontrollere deres sikkerhedspraksis og processer. Dette bidrager til at opbygge tillid og sikre, at Zoom lever op til de højeste standarder for datasikkerhed.


I en tid med øget fokus på datasikkerhed og privatlivets fred er Zoom's nye globale forbedringer et skridt i den rigtige retning. Ved at implementere end-to-end-kryptering, styrke deres sikkerhedsprotokoller og give brugerne mere kontrol over deres data, viser Zoom deres engagement i at beskytte brugernes privatliv og opretholde høje standarder for datasikkerhed på globalt plan.

Comments


bottom of page